Τα μαλλιά στις διακοπές δεν βιώνουν την καλύτερη τους περίοδο. Αυτό το έχουμε πει ξανά και σίγουρα βιώνουμε καθημερινά. Αν ένα από τα βασικά προβλήματα σας είναι τα ατίθασα μαλλιά των ημέρων, έχουμε το χτένισμα που καταπολεμά το φριζάρισμα. Μάλιστα, είναι μία επιλογή που έκανε η Κιάρα Φεράνι, αλλά και η Αθηνά Οικονομάκου.

Ένα χτένισμα που καταπολέμα το φριζάρισμα και σας προσδίδει style

Η καλοκαιρινή αδυναμία της Αθηνάς Οικονομάκου για το φετινό καλοκαίρι είναι ξεκάθαρα οι πλεξίδες. Μας τροφοδοτεί συνεχώς με νέες ιδέες μέσα από το Instagram λογαριασμό της. Το καλοκαίρι της με πλεξίδες ξεκίνησε με την κλασσικότερη εκδοχή τους τις boxer braids, ένα χτένισμα που καταπολεμά το φριζάρισμα. Οι πλεξίδες σταθεροποιούν ακομα και τα πιο λεπτά τριχάκια που μπορεί να επηρεαστούν από την υγρασία ή τις καλοκαιρινές συνθήκες.

Μάλιστα, σχεδόν ένα μήνα μετά εντοπίσαμε και την Κιάρα Φεράνι να το υιοθετεί.

χτένισμα φριζάρισμα

Βήμα-βήμα πως να τις πετύχετε

1. Ξεκινήστε χτενίζοντας πολύ καλά τα μαλλιά σας για να μην υπάρχουν κόμποι.

2. Κάντε μια χωρίστρα στη μέση ή ελαφρώς στο πλάι, πρώτα το επάνω μέρος και στη συνέχεια το πίσω.

3. Έπειτα πιάστε με ένα κοκαλάκι την πλευρά των μαλλιών που θα πλέξετε δεύτερη.

4. Ψεκάστε τα μαλλιά της πλευράς που θα ξεκινήσετε με μια ελαφριά λακ ή λίγο νερό. Με αυτό τον τρόπο θα διευκολύνετε το πλέξιμο και θα τιθασεύσετε τα μαλλιά.

5. Ξεκινήστε πιάνοντας μια μικρή τούφα από τα μαλλιά στο επάνω μέρος του κεφαλιού. Χτενίστε τη καλά και χωρίστε τη σε τρία ίσα μέρη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ