Το τέλος της εποχής Ferragnez φαίνεται πως ήρθε.. Μετά τα δημοσιεύματα για την κρίση στον γάμο του ζευγαριού, ιταλική εφημερίδα αποκάλυψε ότι η Κιάρα Φεράνι και ο Fedez αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστοιύς, έπειτα από 6 χρόνια γάμου και δυο παιδιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Dagospia, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι έδωσε τέλος στη σχέση του που είχε ήδη κλονιστεί εδώ και αρκετό καιρό. Ο τραγουδιστής μάλιστα, φέρεται να έφυγε από το νέο ρετιρέ στο CityLife την περασμένη Κυριακή. Τις τελευταίες μέρες είχε κυκλοφορήσει μια φήμη ότι ο Fedez αναζητούσε νέο διαμέρισμα προς ενοικίαση.

Η Ιταλίδα Influencer και επιχειρηματίας και ο σύζυγός της είχαν αντιμετωπίσει σοβαρή κρίση στον γάμο τους. Έπειτα από τα γεγονότα στο Sanremo το 2023, όπου η Κιάρα ανέλαβε το ρόλο της συμπαρουσιάστριας δίπλα στον Amadeus και ο Fedez εθεάθη να φιλά τον Rosa Chemical στη σκηνή του Ariston, αλλά και τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του ερμηνευτή, οι δυο τους έδειξαν να έχουν κουραστεί πια.

Και μπορεί η διάσημη influencer να ήρθε πιο κοντά με τον σύζυγό της μετά την περιπέτεια με τον καρκίνο στο παγκρέας, ωστόσο ύστερα από τα τελευταία νομικά προβλήματα που προέκυψαν στην Κιάρα Φεράνι -με το γνωστό σκάνδαλο με το κέικ pandoro- επιβάρυνε την σχέση τους.

Ήδη τον περασμένο Φεβρουάριο κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες που έκαναν λόγο για κρίση μεταξύ των δύο. Τότε ο Fedez διέψευσε τα πάντα με μια φράση στα social media που έγραφε: «Είσαι ο μαγνήτης μου, εγώ είμαι η συμφορά σου», την οποία στη συνέχεια διέγραψε.

Τώρα όμως, τα ιταλικά δημοσιεύματα τους θέλουν να μην είναι πια μαζί με τον Fedez να βρίσκεται πια στο Μαϊάμι και την Κιάρα να έχει μείνει πίσω με τα δυο παιδιά τους: τον Λίο και τη Βικτόρια.

Φωτογραφίες: The Mega Agency.

Διαβάστε επίσης:

Κιάρα Φεράνι: Έφερε τον κινηματογράφο στο νέο σπίτι της στο Μιλάνο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ