Η Κιάρα Φεράνι αυτές τις μέρες μετακομίζει στο Μιλάνο και το νέο της σπίτι είναι σχεδόν έτοιμο. Ήδη τα πρώτα έπιπλα έχουν μεταφερθεί και όπως έχουμε από το Instagram της, τα παιδιά της έχουν ενθουσιαστεί!

Πολλές φορές βλέπουμε σε ταινίες, διάφορες βίλες που έχουν μέσα και σινεμά και πολλοί από εμάς σίγουρα, το ζηλεύουμε πόσω μάλλον όταν είναι κάποιος λάτρης του κινηματογράφου.

Όπως φαίνεται η διάσημη influencer αγαπά τον κινηματογράφο όπως και ο Φέντεζ με τα παιδιά τους και για αυτό, δημιουργήθηκε στο νέο τους σπίτι, ένα cinema room το οποίο περιλαμβάνει τεράστιες, κόκκινες πολυθρόνες – κρεβάτια και φυσικά, μια μεγάλη οθόνη για να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους ταινίες.

Η κόρη της Κιάρα και του Φέντεζ, Βιττόρια ήταν εκείνη που ενθουσιάστηκε πιο πολύ από όλους για το cinema room και το βλέπουμε και από τις φωτογραφίες που ανήρτησε η influencer στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πράγματι, ο χώρος του σινεμά είναι τόσο τέλεια διαμορφωμένος που ξεχνούν ότι είναι μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Η Κιάρα Φεράνι και ο Φέντεζ πέρασαν αρκετές δυσκολίες μέχρι να μετακομίσουν καθώς ο ράπερ είχε μεταφερθεί πριν λίγο καιρό στο νοσοκομείο καθώς υπέστη εσωτερική αιμορραγία που προκλήθηκε από δύο έλκη.

Η influencer προφανώς και δε γινόταν να λείπει από δίπλα του και μάλιστα, για πρώτη φορά έγινε και αιμοδότρια με αφορμή την περιπέτεια που είχε ο σύζυγός της. Πλέον, ετοιμάζουν μια νέα και δημιουργική ζωή στο νέο τους σπίτι.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ