Έχει διανύσει πολλά χιλίομετρα στις πασαρέλες παγκοσμίως και είναι σίγουρα από τα μοντέλα που ξεχωρίζουν. Η Κέιτ Μος παρόλο που προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στα 15 της χρόνια.

Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς στην Desert Island Discs το σούπερ μόντελ που είναι σήμερα 48 χρόνων, αποκάλυψε πως στα πρώτα του βήματα στο μόντελινγκ έφυγε με δάκρυα από φωτογράφιση.

Συγκεκριμένα, σε ηλικία, μόλις 15 χρόνων η διάσημη καλλονή έγινε στόχος των «αρπακτικών της βιομηχανίας μόδας» ως έφηβη. Και μπορεί ως βασίλισσα της πασαρέλας για τρεις δεκαετίες, η Κέιτ Μος συνήθως υιοθετεί το διάσημο ανεπίσημο μότο: «Ποτέ μην παραπονιέσαι, ποτέ μην εξηγείς», αυτήν τη φορά όμως μίλησε με ειλικρίνεια.

Το σούπερ μόντελ αποκαλύπτει την τοξική αλήθεια για την εκμετάλλευση στη βιομηχανία της μόδας και πώς, ως έφηβη, έγινε στόχος σεξουαλικής παρενόχλησης. Η ίδια είπε ότι έβαλε τα κλάματα και έφυγε από φωτογράφιση, όταν οι φωτογράφοι την πίεσαν να ποζάρει τόπλες.

Όπως περιγράφει η ίδια φωτογράφος της είπε «βγάλε το σουτιέν σου» σε φωτογράφιση που δεν χρειαζόταν να είναι τόπλες και εκείνη έφυγε τρέχοντας με δάκρυα στα μάτια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ