Γενέθλια έχει σήμερα ο μεγάλος γιος της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Ο Ντίλαν Ντάγκλας κλείνει σήμερα τα 22 του χρόνια και η μητέρα του το γιορτάζει κάνοντας μια φωτογραφική αναδρομή στα παιδικά του χρόνια, από την ημέρα που γεννήθηκε.

Σε ένα από στιγμιότυπα που μοιράστηκε η γοητευτική ηθοποιός του Χόλιγουντ τον κρατά στην αγκαλιά της ως μωρό, σε άλλο παίζουν στον κήπο, ή σβήνει παιδί τα κεράκια από τις τούρτες του, ενώ σε κάποιο χαλαρώνουν στον καναπέ του σπιτιού τους.

«Χαρούμενα 22α γενέθλια Ντίλαν, από μηδέν στα 22! Είσαι τα πάντα για εμένα και όλα είσαι εσύ. Η χαρά που έχεις φέρει στον κόσμο μέχρι τώρα, είναι ανυπολόγιστη. Σε αγαπώ περισσότερο από όσο μπορούν να περιγράψουν τα λόγια», αναφέρει στη λεζάντα των φωτογραφιών της.

Στην τελευταία της φωτογραφία, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς μας δείχνει τον γιο της Ντίλαν σε μια πρόσφατη φωτογραφία. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο από την τελετή αποφοίτησής του από το Πανεπιστήμιο Brown τον περασμένο Μάϊο. Τότε, οι περήφανοι γονείς είχαν ποζάρει στο πλευρό του και είχαν στείλει δημόσια τις ευχές του στον Ντίλαν βλέποντας τον να προοδεύει στη ζωή του.

«Συγχαρητήρια στο αγόρι μου για την αποφοίτησή του, καμάρι μου, χαρά μου, Ντίλαν. Είμαι ανεξήγητα περήφανη για σένα και σε αγαπώ πέρα ​​από κάθε λέξη», ανέφερε τότε η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.

Από την πλευρά του ο 77χρονος Μάικλ Ντάγκλας δημοσίευσε δική του φωτογραφία με τον απόφοιτο να κρατά το δίπλωμά του και έγραφε: «Ένας περήφανος μπαμπάς. Συγχαρητήρια Ντίλαν». Η Ζέτα Τζόουνς έχει μοιραστεί στιγμιότυπα από τη ζωή του Ντίλαν ως φοιτητή πανεπιστημίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ