Η Κατερίνα Ζαρίφη βαθμολόγησε τον εαυτό της με ένα «7» αναφορικά με το πόσο ακομπλεξάριστη είναι και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στo «Night Out» τέσταρε τις αντοχές της με δοκιμασίες, αλήθειες και μπόλικο θάρρος. Από την πλευρά της η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια ήταν απολαυστική στις απαντήσεις της στην ανάκριση. Επιπλέον, δεν δίστασε να ανταποκριθεί στην πρόκληση του pole dancing που την κάλεσε ο παρουσιαστής, χαρίζοντας στους τηλεθεατές επικές ατάκες.

Στο παιχνίδι «Θάρρος ή Αλήθεια», η Κατερίνα Ζαρίφη φίλησε στο στόμα τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία τους από αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.

Τέλος, η Κατερίνα Ζαρίφη κατάφερε να ξεγελάσει την Ντορέττα Παπαδημητρίου και να της συστηθεί ως image make προτείνοντάς της να παρουσιάσει ένα reality που θα γυριστεί στη Μαλακάσα!

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, την εμφάνισή του έκανε και ο Αναστάσιος Ράμμος, με τον οποίο συνεργάστηκαν στο J2US. Οι δυο τους έφεραν στο μυαλό τους στιγμές από το σόου και τραγούδησαν α καπέλα το «Απόψε σιωπηλοί» το οποίο είχαν ερμηνεύσει μαζί και στην σκηνή του σόου που παρουσίαζε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Mε την Κατερίνα κάνουμε ταντρικό έρωτα, χωρίς να αγγίξει ο ένας τον άλλο!», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Αναστάσιος Ράμμος σε κοινή τους συνέντευξη. «Ο Αναστάσιος είναι το αγόρι μου. Με την έννοια την οικογενειακή. Με τον Αναστάσιο είμαστε οικογένεια, δεν θα ήθελα να είμαστε αρχαία τραγωδία. Χαίρομαι όταν μου στέλνουν κυρίες στο Instagram και μου λένε «να ζήσετε!» και τέτοια.», ανέφερε στην ίδια συνέντευξη η Κατερίνα Ζαρίφη. Οι δυο τους είχαν μιλήσει και για όσα έχουν αγαπήσει ο ένας στον άλλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ