Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κατερίνα Στικούδη η οποία πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το δεύτερό παιδί της καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

Η τραγουδίστρια να υπενθυμίσουμε ότι είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της στη Μάλτα σε συναυλία που έκανε με την Κριστίνα Αγκιλέρα, ενώ λίγες μονάχα ώρες μετά το εξιτήριο που πήρε από το μαιευτήριο βγήκε σε live σύνδεση στο J2US στο οποίο θα παρουσιάσει τα backstage. Όπως μάλιστα ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης στο σόου δεν θα υπάρχουν backstage μέχρι να επιστρέψει στην ομάδα τους η Κατερίνα Στικούδη.

Μιλώντας στην Super Κατερίνα μετά τη γέννηση του γιου της, είπε: «Βγήκε 3.700, γερός και μεγάλος. Έζησα τα δύο άκρα. Έχουμε ζήσει μια πολύ δύσκολη γέννα με τον Βύρωνα και τώρα με τον Νίκο, γέννησα μέσα σε 2μιση ώρες.

Ο Βύρωνας ξέρει ότι ένας Νίκος θα έρθει στο σπίτι να τον φροντίσουμε. Αλλά η θεωρία από την πράξη απέχει. Είμαι πάρα πολύ καλά, δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου και όλοι ήταν δίπλα μου. Ήταν μια διαδικασία πολύ πιο εύκολη από την προηγούμενη. Κάθε γέννα η γυναίκα τη βιώνει ξεχωριστά. Το θέμα είναι να υπάρχει ψυχραιμία και να μην αγχωθεί. Εύκολη γέννα δεν υπάρχει».

Πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok και με λίγα μόνο λόγια περιέγραψε την κατάσταση μιας νέας μαμάς. Μαμ, κακά και νάνι», λέει η Κατερίνα Στικούδη για την τρέχουμε κατάσταση με τον μικρό Νίκο.

@stikouditok Μαμ , κακα, και νανι !!! 🤯🤪🤪#babyboom #xyzbca #fyp #foryourpage #babe #mothersday ♬ πρωτότυπος ήχος – Κατερίνα Στικούδη

Διαβάστε επίσης:
Κατερίνα Στικούδη: «Οι άνθρωποι είναι που καθορίζουν τις τύχες και την ευτυχία μας»

Κατερίνα Στικούδη: Η εμφάνιση στο J2US μετά το εξιτήριο από το μαιευτήριο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ