Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε η Κατερίνα Στανίση σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Κωνσταντίνο Καμέα και την εκπομπή Status. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ένα περιστατικό που έζησε πριν από χρόνια, όταν συνάδελφός της έστειλε μπράβους να την κατεβάσουν από την πίστα.

Στο απόσπασμα της εκπομπής που προβλήθηκε στο Happy Day, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι πρόκειται για έναν πολύ γνωστό τραγουδιστή και αποκάλυψε ότι πειράχθηκε τόσο πολύ, που δεν δέχτηκε στο μέλλον να συνεργαστεί ξανά μαζί του, παρά τις προτάσεις που της έγιναν.

«Πολλά μπορούν να συμβούν, από αντιζηλία, από απερισκεψία. Καλό είναι όταν κάνουμε μια δουλειά, να μην πηγαίνουμε να σκοτωθούμε, να δουλέψουμε πάμε», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Στανίση και συνέχισε: «Είναι πάρα πολύ γνωστός αυτός, ακόμα και σήμερα, μεγάλο όνομα. Πειράχτηκα πάρα πολύ. Έκτοτε έγιναν προτάσεις να συνεργαστούμε ξανά, αλλά δεν πήγα ποτέ. Ε, όχι και λίγο ακραίο!».

Έπειτα, για τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί είπε: «Ένας θαυμαστής μου έχει μπει στο μαγαζί με φορτηγό και τα σάρωσε όλα! Μου έχουν ρίξει ολόκληρα κοντέινερς με λουλούδια».

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Στανίση για Νίκο Φλωρινιώτη: «Παιδί μάλαμα, τέτοια παιδιά δεν βρίσκεις»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ