Τα πασχαλινά αυγά έβαψε σήμερα η Κατερίνα Καραβάτου μαζί με τα παιδιά της: την Αέλια και τον Αρίωνα. Η παρουσιάστρια του Mega και της εκπομπής «Τι λες τώρα;» ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram και έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα. Η Κατερίνα Καραβάτου θα περάσει φέτος το πρώτο Πάσχα χωρίς τη μητέρα της, που δεν την ξεχνά ούτε λεπτό.

«Αφιερωμένα στη γιαγιά μας που για πρώτη φορά δεν είναι εδώ μαζί μας για να βάψουμε τα αυγά μας, σύμφωνα με τις συμβουλές της. Όμως ήταν σαν να είναι εδώ και αυτό ήταν κάτι που νιώσαμε όλοι μας, μικροί και μεγάλοι! Η Αέλια και ο Αρίωνας ήταν οι πιο σπουδαίοι βοηθοί. Απλώς υπέροχοι! Καλή Ανάσταση σ’ όλους! Εύχομαι όπως την ονειρεύεστε!», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά της η παρουσιάστρια.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου για το πρώτο Πάσχα χωρίς τη μητέρα της:

Η Κατερίνα Καραβάτου έχασε τη μητέρα της τον περασμένο Οκτώβρη και πέρασε πολύ δύσκολες ώρες.

Λίγο μετά τον θάνατο της γυναίκας που σήμαινε τόσα πολλά για την ίδια η Κατερίνα Καραβάτου είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της μητέρας της, που συνοδευόταν από το παρακάτω μήνυμα.

«Για να δούμε τι μπορώ να γράψω κάτω από μια φωτογραφία στα social media για τη μαμά μου; Αυτομάτως σκέφτομαι γιατί πρέπει να γράψω κάτι στα social media για τη μαμά μου. Γιατί πως αλλιώς θα συνεχίσω, ξέρω γω, ενώ έχει συμβεί αυτό που καθορίζει τα πάντα και να κάνω ένα άσχετο ποστ; Και πως μπόρεσα να το κάνω ας πούμε για τον μπαμπά μου; Σωστά. Μπα. Λάθος. Τώρα ξέρω καλύτερα. Οχι. Δεν ξέρω καλύτερα. Τώρα είμαι αλλιώς.

Θα γράψω μόνο ότι σκεπτόμενη ποια φωτογραφία θα ήθελα να θυμάμαι από εκείνη, είναι η φωτογραφία που θα ήθελε να θυμάται η μαμά, τον μπαμπά μου. Από τη βάφτιση της Αέλιας. Μόνο αυτό. Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε όλοι. Τα υπόλοιπα δικά σας και δικά μου», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ