Η Κατερίνα Καραβάτου, εκμεταλλεύτηκε ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, προκειμένου να κάνει μια βόλτα με τον 5χρονο γιο της, Αρίωνα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Τι λες Τώρα», πέρασε το απόγευμα του Σαββάτου (16/4) με τα παιδιά της και ανήρτησε τρεις φωτογραφίες με τον γιο της Αρίωνα στις οποίες φαίνονται να παίζουν στον δρόμο και να είναι ευδιάθετοι.

«On the road (αναμφισβήτητα καμία σχέση μ αυτόν του Τζακ Κέρουακ). Αυτός, είναι του Αρίωνα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κατερίνα Καραβάτου.

Να υπενθυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια που το τελευταίο διάστημα πέρασε δύσκολα καθώς η μητέρα της νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, την αποχαιρέτησε μια για πάντα πριν από λίγο καιρό. Αυτές τις δύσκολες στιγμές, η Κατερίνα Καραβάτου είχε ανάγκη να βρίσκονται στο πλευρό της τα παιδιά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Μουδιασμένη» ακόμη από τον χαμό της μητέρας της, η Κατερίνα Καραβάτου είχε κάνει την πρώτη ανάρτησή της στο Instagram, μετά τον θάνατό της.

«Για να δούμε τι μπορώ να γράψω κάτω από μια φωτογραφία στα social media για τη μαμά μου; Αυτομάτως σκέφτομαι γιατί πρέπει να γράψω κάτι στα social media για τη μαμά μου. Γιατί πως αλλιώς θα συνεχίσω, ξέρω εγώ, ενώ έχει συμβεί αυτό που καθορίζει τα πάντα και να κάνω ένα άσχετο ποστ; Και πως μπόρεσα να το κάνω ας πούμε για τον μπαμπά μου; Σωστά. Μπα. Λάθος. Τώρα ξέρω καλύτερα. Όχι. Δεν ξέρω καλύτερα. Τώρα είμαι αλλιώς.

Θα γράψω μόνο ότι σκεπτόμενη ποια φωτογραφία θα ήθελα να θυμάμαι από εκείνη, είναι η φωτογραφία που θα ήθελε να θυμάται η μαμά, τον μπαμπά μου. Από τη βάφτιση της Αέλιας. Μόνο αυτό. Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε όλοι. Τα υπόλοιπα δικά σας και δικά μου», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ