Η Κατερίνα Καραβάτου απολαμβάνει τις οικογενειακές διακοπές της και συγκινεί με τις σκέψεις της. Σήμερα η παρουσιάστρια υποδέχτηκε τον νέο μήνα με δυο φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους followers της δυο φωτογραφίες γεμάτες από αγάπη και ανεξίτηλες αναμνήσεις από τα δικά της καλοκαιρία που πέρναγε ως παιδί.

«Όταν τα δικά τους καλοκαίρια συναντούν τα δικά μου καλοκαίρια, λαμβάνοντας ανεκτίμητη χαρά, φροντίδα, προστασία και αγάπη. («Θεία Ελένη κάτσε δίπλα μας», της είπαν, κι εκείνη όπως τόσα χρόνια τώρα -από τότε που ήμουν εγώ παιδί -έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα: να καταλάβουν άλλη μια φορά την σπουδαιότητα αυτής της μεγάλης και υπέροχης οικογένειας. Καλό μας μήνα», έγραψε η ίδια στην ανάρτησή της.

Η παρουσιάστρια ζει την κάθε στιγμή ενώ όπως βλέπουμε και στα στιγμιότυπα που μοιράζεται με τους φίλους της στα social media αυτό το καλοκαίρι γίνεται παιδί ξανά μαζί με τους δύο «θησαυρούς» της ζωή της.

Την Παρασκευή μάλιστα η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram ένα στιγμιότυπο από βουτιά της.

Η Κατερίνα Καραβάτου δανείζεται μια φράση του αρχαίου φιλόσοφου Δημόκριτου: «Οι μικρές χαρές την κατάλληλη στιγμή είναι πολύ μεγάλες για αυτούς που τις δέχονται». Μάλιστα τη φωτογραφία την τράβηξε ο 6χρονος γιος της Αρίωνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ