Η Κατερίνα Καραβάτου ήταν καλεσμένη στον Θέμη Γεωργαντά After Dark και μίλησε για την κριτική που δέχεται η Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά και για τα τηλεοπτικά κουτσομπολιά.

«Στεναχωριέμαι γιατί δεν μου αρέσει να λέγονται τόσο άσχημα πράγματα ή κάποιον να τον στοχοποιούν με αυτόν τον τρόπο, όπως την Ιωάννα Μαλέσκου. Άσχετα αν σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους δεν αρέσει ή αν είναι το στυλ σου», απάντησε η Κατερίνα Καραβάτου στην ερώτηση αν θεωρεί παρεξηγημένο παιδί η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Δεν μου αρέσει αυτός ο πόλεμος όταν γίνεται. Όχι μόνο στην Ιωάννα, γενικά», συμπλήρωσε. «Έχει έρθει από την Κρήτη, έχει κάνει μια προσπάθεια δύο χρόνια τώρα στον ΣΚΑΪ».

«Δεν είναι ωραίο να λέγεται ότι λήγει το συμβόλαιο και ότι δεν θα συνεχίσει», αναφέρει ακόμα η Κατερίνα Καταβάτου συμπληρώνοντας πως πρέπει όσοι άνθρωποι βγαίνουν μπροστά να είναι πιο προσεκτικοί.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, στην τελευταία της αινιγματική ανάρτηση, δίνει μια έμμεση «απάντηση» για τα όσα έχει γίνει αποδέκτης αυτή τη σεζόν.

«Σπουδαίο πράγμα να μπορείς να κλείνεις τα αυτιά σου σε όσα κάποιοι “λένε” και να έχεις τα μάτια σου ανοικτά για εκείνα που “λένε για εσένα κάτι”. Και μιας και στο εξής θα τα “λέμε” πιο… ανοικτά, ας διευκρινίσουμε κάτι που κατά καιρούς κάποιοι αναρωτήθηκαν για εμένα: Ποια είμαι στα αλήθεια. Είμαι η ίδια με διαφορετικές πλευρές. Να, όπως εδώ, σε κάθε φωτό η ίδια κι όμως τόσο διαφορετική (;).
Έτσι είναι ΟΛΟΙ οι άνθρωποι (υποθέτω).

Δε νομίζω να είμαι δα και τόσο “δύσκολη” να με καταλάβεις. Ή μήπως όχι; Βολικό να το «λες» όμως εκεί που “νομίζεις ότι σε παίρνει”. Ειδικά αν ο/η αποδέκτης δείχνει να μην αντιδρά.

Η ιστορία όμως έχει δείξει, ότι όλοι θέλουν το χρόνο και το χώρο (και) σε αυτόν τον «χώρο», για να κάνουν τα βήματά τους, ειδικά αν βασίζονται στις δικές τους πλάτες, ακολουθούν την καρδιά και το ένστικτό τους και κυρίως στέκονται στο ύψος τους (έλα το τιμημένο 1,70)».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ