Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσαν τη λύση του γάμου τους. Το ζευγάρι, που λίγο νωρίτερα μέσα στη σεζόν χώρισε και τηλεοπτικά, αποφάσισε να τραβήξει διαφορετικούς δρόμους έχοντας όμως πάντα ως προτεραιότητα τα δύο παιδιά τους, τη 10χρονη Αέλια και τον 5χρονο Αρίωνα. Ο χωρισμός τους έσκασε σαν «βόμβα» στην ελληνική showbiz αλλά για τους ίδιους

«Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας», αναφέρει η ανακοίνωση του ζευγαριού.

Οι δυο τους άλλωστε πάντα ήθελαν να προστατεύουν την οικογενειακή τους ζωή. Παρόλο που και οι δυο τους εργάζονται μπροστά από τα φώτα, οι προσωπικές τους στιγμές έμεναν πάντα πίσω από την κλειδωμένη πόρτα του σπιτιού τους.

Η σχέση τους ξεκίνησε αρχές του 2009. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, στο Δημαρχείο της Φιλοθέης, στις 25 Ιουλίου 2011 ενώ η Κατερίνα Καραβάτου περίμενε ήδη το πρώτο τους παιδί. Το 2016 το ζευγάρι υποδέχτηκε και τον γιο του Αρίωνα.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε στιγμές από την κοινή ζωή τους, το άλμπουμ μιας σχέσης που κράτησε 12 ολόκληρα χρόνια και σφραγίστηκαν με τον ερχομό δύο παιδιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ