Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, με επίσημη ανακοίνωση από τον πληρεξούσιο δικηγόρο τους, γνωστοποίησαν το τέλος του γάμου τους έπειτα από 10 χρόνια.

Η ανακοίνωση του ζευγαριού

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας.

Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους».

Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του 2019. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, στο Δημαρχείο της Φιλοθέης,στις 25 Ιουλίου 2011.

Η κόρη τους, Αέλια ήρθε στον κόσμο την ίδια χρονιά, στις 14 Σεπτεμβρίου ενώ ο γιος τους, Αρίωνας γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου 2016.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ