Με μοναδικό τρόπο έκλεισε τις καλοκαιρινές της διακοπές η Κατερίνα Καινούργιου. Λίγο καιρό πριν επιστρέψει στο τηλεοπτικό πλατό με την «Super Κατερίνα» έγινε κουμπάρα στον γάμο της καλής της φίλης και συνεργάτιδας Μάιρας Γρυπαίου.

Μία ημέρα μετά τον γάμο και το γλέντι που ακολούθησε η Κατερίνα Καινούργιου μας δείχνει το φωτογραφικό άλμπουμ με στιγμές από την ξεχωριστή ημέρα στην Κεφαλονιά.

Στο φωτογραφικό άλμπουμ βλέπουμε την Κατερίνα Καινούργιου μαζί με τη νύφη την ώρα που εκείνη γράφει τα ονόματα κάτω από το νυφικό της γοβάκι, αλλά και σε στιγμιότυπο με τις καλές της φίλες Πωλίνα Νιάρχου και Γεωργία Παντελέ.

Η φιλία της παρουσιάστριας με τη νύφη ξεκίνησε ήδη από το Open, αφού η Μάιρα Γρυπαίου, η οποία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 20 Αυγούστου με τον αγαπημένο της Κώστα Τζιώτη, είναι η hair stylist της Κατερίνας Καινούργιου. Ήταν μάλιστα εκείνη που επιμελήθηκε το χτένισμά της για τον γάμο!

Για τον ιδιαίτερο ρόλο που έχει αναλάβει η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε ένα φόρεμα στα τοπ χρώματα της σεζόν. Μια εντυπωσιακή off shoulder δημιουργία από Maria Konidi. Μάλιστα απογείωσε το look της στον γάμο με το αγαπημένο αξεσουάρ της JLo.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ