Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει τις τελευταίες προετοιμασίες της για τον γάμο της φίλης και συνεργάτιδάς της στην Κεφαλονιά. Η οικοδέσποινα του «Super Κατερίνα» γίνεται κουμπάρα της Μάιρας Γρυπαίου που παντρεύεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κώστα Τζιώτη.

Μετά από το ξεχωριστό bachelorette που οργάνωσε η παρουσιάστρια του Alpha την παρασκευή, όπως ορίζουν τα έθιμα, έφτασε η ώρα του μυστηρίου. Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε για τον γάμο μια ξεχωριστή δημιουργία από την αγαπημένη της σχεδιάστρια Maria Konidi.

Όσο για το look της, φαίνεται πως δεν αλλάζει με τίποτα τις αγαπημένες της beauty expert. Τα μαλλιά της παρουσιάστριας επιμελήθηκε η νύφη! «Είναι το πιο σουρεάλ story που έχετε δει όταν η νύφη -παντρεύεται σε λίγες ώρες- έρχεται στο δωμάτιο της κουμπάρας να χτενίσει την κουμπάρα», λέει γελώντας η Κατερίνα Καινούργιου με την Μάιρα Γρυπαίου να έχει ήδη πιάσει το πιστολάκι.

«Μου μου κάνεις κάτι πολύ εντυπωσιακό» είπε χαριτολογώντας η Κατερίνα Καινούργιου θέλοντας να δείξει ότι η μέρα αυτή είναι της νύφης.

Παράλληλα, ετοιμάζονται και οι υπόλοιπες καλεσμένες του γάμου μιας και έχουν φτάσει στο νησί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού αλλά και της κουμπάρας.

Η φιλία της νύφης με την κουμπάρα ξεκίνησε μέσα από τη συνεργασία τους στον Open αφού τα τελευταία χρόνια είναι η hair stylist της.

Στην τελευταία εκπομπής του «Ευτυχείτε» μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου ετοίμασε στη φίλη της την πιο μεγάλη έκπληξη. Οργάνωσε μαζί με τον σύντροφό της μία εντυπωσιακή πρόταση γάμου. «Να υποδεχτούμε την καλύτερη κομμώτρια όλων των εποχών. Είναι το πιο καλό κορίτσι που έχω γνωρίσει και παράλληλα το πιο ταλαντούχο πλάσμα. Εκτός από συνεργάτιδα, είναι μία από τις καλύτερες φίλες που είχα στην ζωή μου, είναι άνθρωπος μου. Είναι σαν να έγινε πρόταση γάμου σε εμένα σήμερα», είχε πει η παρουσιάστρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ