Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράζεται πολλά πράγματα από τη ζωή της με τους τηλεθεατές της εκπομπής «Super Κατερίνα». Το πρωί της Τρίτης μίλησε με αφορμή το J2US για το πώς πέρασε την παραμονή των Χριστουγέννων. Μάλιστα, η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε ότι ήταν μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη σε κοινή παρέα.

Αφορμή για την αποκάλυψη που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στάθηκε το J2US. Ο Νίκος Κοκλώνης κλήρωσε σε ένα από τα δεκάδες δώρα που μοίρασε στον ημιτελικό και το όνομα του Φίλιππου Τσαγκρίδη. Ο παρουσιαστής του φαντασμαγορικού σόου δεν παρέλειψε μάλιστα δεν έκρυβε την έκπληξή του όταν η εφαρμογή που χρησιμοποίησαν για την κλήρωσε ανέδειξε ως νικητή τον εφοπλιστή. «Ο Φίλιππος της Κατερίνας κέρδισε, μια ισιωτική για την ΚατΚεν».

Την ίδια ώρα, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης βρισκόταν στην ίδια παρέα με την Κατερίνα Καινούργιου και μάλιστα επέλεξε να κάνει like στην φωτογραφία του Νίκου Κοκλώνη, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, επειδή του άρεσε και χωρίς να καταλάβει ότι πρόκειται για διαγωνισμό. Η ίδια εξήγησε πως ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και ο Νίκος Κοκλώνης διατηρούν φιλικές σχέσεις και μιλάνε αφού έκαναν παρέα όσο η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας ήταν ζευγάρι.

Η οικοδέσποινα του «Super Κατερίνα» ανέφερε και το τηλεφώνημα που έκανε ο Φίλιππος την επόμενη μέρα στον Νίκο Κοκλώνη ζητώντας το δώρο του. «Το ήθελε για την αδερφή του» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Πώς βρέθηκαν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μαζί;

«Έτυχε» ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια. «Ήμασταν σε ένα κάλεσμα μαζί» συνέχισε εξηγώντας πως δεν υπήρχε καμία αμηχανία ανάμεσά τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ