Σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου η «Super Κατερίνα» στον Αlpha κάνει το μεγάλο φινάλε για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και η οικοδέσποινα Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ευχαριστήσει την ομάδα της για όλη τη δουλειά που έκαναν και φέτος μέσα από την εκπομπή!

Με αφορμή το τέλος της σεζόν, απόλαυσαν όλοι μαζί για ένα δείπνο στο Forte Charitos Restaurant όπου είναι συνέταιρος ο σύντροφος της παρουσιάστριας, Πάνος Κουτσουμπής.

Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής είναι 35 ετών, συνιδιοκτήτης γνωστών μαγαζιών στο Κολωνάκι. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας ήταν φίλοι για χρόνια και όλα δείχνουν πως το τελευταίο διάστημα ήρθαν πολύ κοντά και αναπτύχθηκε μεταξύ τους μία όμορφη σχέση.

Οι συνεργάτες της εκπομπής «Super Κατερίνα» διασκέδασαν και χόρεψαν με κέφι.

Το βράδυ της Πέμπτης, η Kατερίνα Καινούργιου πόζαρε με χαρά με τους ανθρώπους που μοιράζεται πολλές ώρες την ημέρα, όπως είναι και ο σκηνοθέτης Δημήτρης Σταματότουλος.

«Super Κατερίνα»: Ποιος είναι ο κούκλος σκηνοθέτης της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου με τον σκηνοθέτη της εκπομπής, Δημήτρη Σταματόπουλο.

Μάλιστα η ίδια ανέβασε στα social media βίντεο με τον χορό της στο εστιατόριο.

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε ανεβάσει στο παρελθόν μία κοινή φωτογραφία με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, με αφορμή τα γενέθλιά του!

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Το δείπνο με τους συνεργάτες της λίγο πριν από το φινάλε της εκπομπής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ