Κάθε μέρα μάς ενημερώνει και μας ψυχαγωγεί με τον καλύτερο τρόπο. Ο λόγος για την εκπομπή «Super Κατερίνα» με κεντρική παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου. Κάθε μέρα η παρουσιάστρια μπαίνει στο σαλόνι του σπιτιού μας μέσα από τις οθόνες μαζί με την ομάδα της.

Ωστόσο σπάνια έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον ενορχηστρωτή αυτής της παραγωγής, τον σκηνοθέτη της εκπομπής. Πρόκειται για τον Δημήτρη Σταματόπουλο, έναν επαγγελματία που μετρά πολλές επιτυχίες στην τηλεόραση.  

Ο ίδιος έχει χρόνια εμπειρίας στο χώρο ενώ έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα των media. Έχει υπογράψει εκπομπές όπως αυτή του J2US ενώ έχει συνεργαστεί και με την Κατερίνα Καραβάτου. Αυτή τη σεζόν σκηνοθετεί την Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha, ενώ μεταξύ τους υπάρχει τέλεια χημεία. Και αυτό φαίνεται…

Ο ίδιος μάλιστα βρίσκεται στο πλευρό του σκηνοθέτη Κώστα Καπετανίδη στη μουσική εκπομπή Chart Show που προβάλλεται κάθε Σάββατο στον Αlpha.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μας δείχνει συχνά τον Δημήτρη Σταματόπουλο, ωστόσο πριν από λίγες ώρες ανέβασε σχετικά βίντεο στον προσωπικό της λογαροασμό στο Ιnstagram. Μέσα από αυθόρμητες backstage στιγμές καταλαβαίνουμε πως το κλίμα στα καμαρίνια, είναι πολύ καλό.

Η κλασική φράση «περνάμε πολύ καλκά στα παρασκήνια και αυτό βγαίνει πριος τα έξω» βρίσκει εδώ την καλύτερη εφαρμογή της. Η αίθουσα συσκέψεων πριν από την εκπομπή πλημμυρίζει από κέφι και όμορφη διάθεση, ενώ ο μαέστρος αυτής της θετικής ενέργειας είναι ο Δημήτρης Σταματόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ