Με γλυκιές ευχές και μηνύματα αγάπης ξεκίνησε η σημερινή μέρα για την Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha γιορτάζει και το πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» γέμισε με γλυκά, λουλούδια και δώρα. Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα ένιωσε ιδιαίτερη συγκίνηση με τα μηνύματα που έλαβε, τις ευχές της Μαρίας Ηλιάκη και το δώρο του Νίκου Κοκλώνη.

Αρχικά, η ομάδα της εκπομπής έφερε στο πλατό τέσσερα κουτιά, τα οποία είχαν μέσα προσωπικά αντικείμενα της παρουσιάστριας από την παιδική της ηλικία. Η Κατερίνα Καινούργιου άνοιξε ένα ένα τα κουτιά και συγκινήθηκε. Ανάμεσα στα πρόσωπα που της ευχήθηκαν ήταν η συνονόματη γιαγιά της στην οποία η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία, η νονά και οι δασκάλες της από το σχολείο αλλά και η Μαρία Ηλιάκη.

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που στο πλατό του Super Κατερινα έφεραν μια τεράστια σύνθεση με ορχιδέες, δώρο από τον Νίκο Κοκλώνη. Η Κατερίνα Καινούργιου συγκινημένη ανέφερε πως με τον Νίκο Κοκλώνη την ενώνει μια πολύ δυνατή φιλία τα τελευταία χρόνια. Ο ιδιοκτήτης της Barking Well την έχει στηρίξει επαγγελματικά, αλλά και σε όλες τις δύσκολες στιγμές που έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια.

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη

«Χρόνια Πολλά αγαπημένη μου φίλη θα έχω πάντα χέρια σφιχτά να σε κρατάνε αγκαλιά σε όλες τις συνθήκες. Σε αγαπώ. Να σε χαίρομαι μωρό μου», έγραψε στην ανάρτησή του ο Νίκος Κοκλώνης για την Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου δέχτηκε ακόμη ευχές από τη Μαρία Ηλιάκη και η συγκίνηση ήταν μεγάλη.

«Σου εύχομαι χρόνια πολλά. Να είσαι χαρούμενη, ευτυχισμένη, υγιής. Να είσαι επιτυχημένη και όλα τα καλά του κόσμου, που τα περισσότερα τα έχεις. Θα ήθελα αυτήν τη μελαγχολία που βλέπω στα ματάκια σου τον τελευταίο καιρό να σταματήσω να τη βλέπω», είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Συγκινήθηκα. Είχαμε χαθεί για λίγο καιρό. Μας είχαν ζήσει μαζί και να τσακωνόμαστε και τώρα τα έχουμε βρει ξανά και χαίρομαι πολύ για τη χαρά και την ευτυχία της».

Οι ευχές της γιαγιάς της Κατερίνας Καινούργιου:

Οι ευχές της νονάς της Κατερίνας Καινούργιου:

Οι ευχές της πρώτης δασκάλας της Κατερίνας Καινούργιου:

Οι ευχές της Μαρίνας Πατούλη:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ