Την τιμητική της έχει σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha από το πρωί δέχεται μηνύματα αγάπης και ευχές για τη σημερινή μέρα. Μετά τον τραυματισμό στο πόδι της, που την έχει ταλαιπωρήσει η Κατερίνα Καινούργιου χαμογέλασε και πάλι με τα όμορφα μηνύματα που δέχτηκε για τη γιορτή της, Και φυσικά οι εκπλήξεις δεν τελείωσαν εκεί.

Από νωρίς φίλοι και συνεργάτες της έχουν ευχηθεί για την ονομαστική της εορτή. Φθάνοντας μάλιστα στο καμαρίνι της για την εκπομπή «Super Κατερίνα», η παρουσιάστρια παρέλαβε πολλά λουλούδια και δέχθηκε όμορφες ευχές από τους συνεργάτες της στον Alpha.

Τα δώρα στην Κατερίνα Καινούργιου για τη γιορτή της:

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα φόρεσε τα καλά της και εμφανίστηκε στην εκπομπή της ντυμένη στα λευκά με ψηλοτάκουνα πέδιλα. Η ίδια μάλιστα εξήγησε πως παρά τον τραυματισμό της έβαλε τα high heels της και ντύθηκε γιορτινά για τη σημερινή μέρα.

Το πλατό της εκπομπή «Super Κατερίνα» γέμισε με γλυκά, λουλούδια και πολλά δώρα για την παρουσιάστρια που έχει σήμερα τη γιορτή της, όπως και μια από τις αγαπημένες της συνεργάτιδες . Η Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξή της, ευχήθηκε στη μαγείρισσά της, Κατερίνα Λένη, ενώ έστειλε τις ευχές της και στη συνωνόματη γιαγιά της που της έχει αδυναμία.

Μιλώντας για τον τραυματισμό της, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Είχα το ατύχημα, αλλά ευτυχώς δεν είναι σπάσιμο. Χρειάζεται όμως να το έχω δεμένο». Χθες, μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως λόγω της πτώσης που είχε έπαθε «ορογόνο τραυματική θυλακίτιδα». Όπως ανέφερε, το βράδυ της Τρίτης είχε ένα μικρό ατύχημ,α, έπεσε και τραυμάτισε το πόδι της. Η ίδια είχε έντονους πόνους, αλλά προσπάθησε να παραμείνει ψύχραιμη και χαμογελαστή κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ