Την ονομαστική της γιορτή έχει σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου και η μια έκπληξη διαδέχεται την άλλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Λίγη ώρα μετά την έναρξη της εκπομπής και ενώ η Κατερίνα περίμενε να παίξει ένα άλλο θέμα, οι συνεργάτες της είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη. Ένα βίντεο με τον πατέρα της έπαιξε και οι ευχές του τη συγκίνησαν. «Καλημέρα στην όμορφη παρέα. Κατερίνα μου χρόνια πολλά κοριτσάκι μου. Όσο και να περνάνε τα χρόνια για εμάς θα είσαι πάντα το κοριτσάκι μας.

Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου λοιπόν, γεμάτα υγεία, χαρές, επιτυχίες. Να τα εκατοστίσεις κορίτσι μου με όλα τα καλά στον δρόμο σου. Να σε βλέπουμε πάντα ευτυχισμένη και δίπλα σε ανθρώπους που σε αγαπούν. Εμείς εδώ θα είμαστε πάντα το καταφύγιό σου. Χρόνια πολλά και πάλι. Να περάσεις υπέροχα τη γιορτινή σου μέρα», ακούστηκε να λέει ο κύριος Δημήτρης Καινούργιος.

Η Κατερίνα σχολίασε με τη σειρά της: «Κάθε χρόνο στη γιορτή μου κάνω περισσότερες ευχές από τα γενέθλιά μου. Είναι η μέρα που αρχίζω και αναθεωρώ πράγματα. Και επειδή έχω μεγαλώσει σε μια πολύ δεμένη οικογένεια λέω ”Θεέ μου θέλω του χρόνου την ημέρα της γιορτής μου να έχω βρει τον άνθρωπό μου και να έχω δημιουργήσει την οικογένειά μου”».

Η έκπληξη του αδερφού της Κατερίνας Καινούργιου

Λίγη ώρα αργότερα βγήκε στην τηλεφωνική γραμμή ο αδερφός της Κατερίνας, Πάνος. «Χρόνια πολλά. Είναι για να μην λες ότι δεν βλέπω την εκπομπή σου καταλάβες; Εγώ κάθε βράδυ στο web tv το βλέπω. Χρόνια πολλά και ό,τι επιθυμείς», της είπε.

Η Κατερίνα Καινούργιου με το χιούμορ που τη χαρακτηρίζει του απάντησε: «Αλήθεια ξέρεις ότι παρουσιάζω εκπομπή;» και πρόσθεσε στη συνέχεια αναφερόμενη στον αδερφό της: «Σ’αγαπώ. Είσαι το στήριγμά μου. Είσαι ο αδερφούλης μου, το άλλο μου μισό. Ο αδερφός μου δεν ξέρει κανέναν. Δεν έχει ιδέα από τηλεόραση. Είσαι ο πιο σημαντικός άντρας της ζωής μου μέχρι στιγμής».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ