Την ονομαστική της γιορτή έχει σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου η οποία ντυμένη στα κόκκινα έκανε την εμφάνισή της στο πλατό.

Ένα πλατό ντυμένο στα ροζ, με μπαλόνια, γλυκά και λουλούδια έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στη σημερινή ημέρα. Η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε στο πλατό φορώντας ένα κόκκινο μίνι Toi&moi φόρεμα και καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό υπό τους ήχους του τραγουδιού «Κατερίνα» του Κώστα Μπίγαλη.

Μια τούρτα – έκπληξη την περίμενε πάνω στο τραπέζι. Την επέλεξε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας που βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην εκπομπή για να σχολιάσουν τις εξελίξεις στα θέματα της επικαιρότητας.

Αμέσως μετά η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε στα θέματα της εκπομπής, ωστόσο από την πρώτη στιγμή την περίμενε μια έκπληξη. Συγκεκριμένα στο παράθυρο εμφανίστηκε ο γνωστός δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος ο οποίος πριν μιλήσει για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ευχήθηκε στην Κατερίνα. «Κατερίνα μας καλημέρα. Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια δημιουργικά, χρόνια ρομαντικά γιατί ο ρομαντισμός είναι πολύ όμορφο στοιχείο στη ζωή μας. Αυτά σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ