“Οι άνθρωποι δεν προσέχουν αν είναι χειμώνας ή καλοκαίρι, όταν είναι ευτυχισμένοι…” Είχε γράψει πρίν απο λίγο καιρό σε ένα πόστ της στο Ιnstagram, η Κατερίνα Καινούργιου αγκαλιά με τον αγπαημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η φετινή χρονιά για την παρουσιάστρια ήταν η καλύτερη στην μέχρι τώρα επαγγελματικής πορεία αφού το τηλεοπτικό κοινό καθημερινά της χάριζε της υψηλά νούμερα τηλεθεάσης. Αν υπήρχαν βασίλισσες στην τηλεόραση το στέμα την φετινή χρονιά της ανήκει. Η επιτυχία της εκπομπής της έκανε την παρουσιάστρια και την ομάδα της να είναι περιζήτητοι στο μεγαγραφικό παζάρι. Οπως όλα δείχνουν η επόμενη χρονιά θα την βρεί στην πρωινή ζώνη του Alpha σε μια ζώνη που την ξέρει καλά.

Συνήθως οι βασίλισσες έχουν και έναν βασιλιά που τους έχει κλέψει την καρδιά και εκείνη διανύει την ωραιότερη περίοδο της ζωής της. Στο πρόσωπο του γοητευτικού Φίλιππου Τσαγκρίδη φαίνεται πως βρήκε τον πρίγκιπα του παραμυθιού και εκείνος την γυναίκα που μπορεί να ζήσει το όνειρο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβασε την ίδια μέρα αυτή την όμορφη φωτογραφία που τους απεικονίζει για να θυμούνται την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους.

Το ζευγάρι είναι τρία χρόνια μαζί και απολαμβάνουν τον έρωτα τους μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας. Εκείνος οργανώνει ρομαντικές αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα για την αγαπημένη του.

Φωτογραφίες:Instagram/katken85

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ