Η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της εκπομπής «Super Κατερίνα» σχολίασαν τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Με αφορμή τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη μαζί του, η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ενώ θυμήθηκε και την παλαιότερη συνέργασία τους. «Να πω κάτι με πολλή αγάπη για τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης έχει ένα θέμα, για μένα είναι από τους πιο ταλαντούχος αλλά όπου κι αν πάει τσακώνεται. Δεν ξέρω για ποιον λόγο δημιουργεί τόσες κόντρες και τόσες εντάσεις, ενώ είναι ένα φανταστικό παιδί… Με μένα που δεν έχει κανένα λόγο, χωρίς λόγο έγραφε σε sites τα χειρότερα, ενώ έχουμε μοιραστεί στιγμές. Με μπλοκάρει, με κάνει, με ράνει… Το ίδιο έχει κάνει με όλο το σύμπαν. Θεωρώ λοιπόν ότι δεν έχει αυτό που του αξίζει αυτή τη στιγμή – και δικιά του εκπομπή και να είναι στην κορυφή- λόγω συμπεριφορών».

«Δεν γίνεται με όλους να έχει ένα θέμα», δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε απευθυνόμενη στον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν γίνεται με όλους να έχει ένα θέμα. Για όλους να έχει να πει έναν κακό λόγο. Έχει κάποια κολλήματα ενώ σαν ψυχή δεν καταλαβαίνεις πόσο καλή ψυχή είναι». Ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τη σειρά του τόνισε ότι θεωρεί πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει ταλέντο ενώ ταξίδεψε πίσω στον χρόνο και θυμήθηκε την περίοδο που τον κάλεσαν στο Mega να πει τη γνώμη του για την πρωινή εκπομπή που παρουσίαζαν η Κατερίνα Καινούργιου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Μαρία Αραμπατζή, ο Νίκος Παπαδάκης και η Δούκισσα Νομικού.

«Τότε μου έλεγαν στο Mega ότι δεν θα κάνω καριέρα. Ο ένας που το έλεγε είναι αυτή τη στιγμή στην Barkingwell. Είναι ο Πέτρος Μπούτος. Εγώ που λες Ανδρέα είμαι πολύ ατάλαντη, δεν έχω την ευστροφία και το ταλέντο του Δημήτρη αλλά ίσως να δούλεψα πάρα πολύ και ίσως να είχα καλύτερη συμπεριφορά σε κάποιους συναδέρφους», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ