Στο Τορόντο μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη ταξίδεψε η Κατερίνα Γερονικολού τις τελευταίες ώρες. Αφορμή για το υπερατλαντικό ταξίδι του ζευγαριού οι προβολές της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» σε διάφορες πόλεις του Καναδά. Ωστόσο, η ατυχία χτύπησε για ακόμα μια φορά την πόρτα του ζευγαριού. Στο πολύωρο ταξίδι τους οι βαλίτσες του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Κατερίνας Γερονικολού χάθηκαν για ακόμα μια φορά. Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι το περασμένο καλοκαίρι είχε βρεθεί στην Ινδονησία για διακοπές και οι βαλίτσες τους είχαν χαθεί και πάλι.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε τόσο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, όσο και η Κατερίνα Γερονικολού βλέπουμε την ηθοποιό να ποζάρει με μια μπλούζα του Ολυμπιακού. Οι μπλούζες που τους έκανε δώρο ένας φίλος ομογενής φαίνεται να είναι τα μόνα διαθέσιμα ρούχα που είχε να φορέσει για να αλλάξει στο ξενοδοχείο.

«Όχι δεν είμαι Ολυμπιακός. Βασικά δεν ασχολούμαι καν. Αλλά όταν για 2η φορά (!) χάνονται οι βαλίτσες στο αεροδρόμιο και φίλος ομογενής μόλις σου έχει κάνει δώρο μπλούζα του Ολυμπιακού για το καλωσόρισμα, κοιμάσαι φορώντας τη. Και το χαμόγελο δε σβήνει όπου υπάρχει ελληνική φιλοξενία, καλόκαρδοι και χαμογελαστοί άνθρωποι, Έλληνες ή ξένοι», ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού.

«Κάθε ταξίδι και μια έκπληξη κάθε ταξίδι να χάνεις για λίγες μέρες τις βαλίτσες. Πάλι καλά που ένα φιλαράκι ο @kantziospanagiotis μας έδωσε ρούχα να κυκλοφορούμε», σχολίασε μέσα από δική του ανάρτηση ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Τον περασμένο Αύγουστο η Κατερίνα Γερονικολού είχε εκμυστηρευτεί πως οι βαλίτσες που έχασαν με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη δεν ήταν η μόνη ατυχία που είχαν φέτος. «Πρέπει να νιώσεις λόγω εμπειρίας (κι όχι θεωρίας) πως τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα. Φέτος μπήκαν σπίτι μας και έκλεψαν πολύ σημαντικά αντικείμενα-νομίζαμε και νιώθαμε- κάποιας αξίας. Χάσαμε μόλις φτάσαμε στην Ινδονησία τις βαλίτσες μας με όλα μας τα πράγματα. Φέτος είναι η χρόνια που το “μάθημα” είναι να μην στηρίζεσαι σε αντικείμενα. Μόνο σε ανθρώπους. (Και ζωάκια..!)», έγραφε τότε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ