Η πρωταγωνίστρια των Άγριων Μελισσών, Κατερίνα Διδασκάλου, σε ένα από τα διαλείμματα των γυρισμάτων της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 βρήκε λίγο χρόνο για μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Έχοντας στο πλευρό της έναν καλό της φίλο περπάτησαν στα σοκάκια της Πλάκας. Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! τους συνάντησε το απόγευμα της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου την ώρα που έπιναν τον καφέ τους από take away της περιοχής.

Η τηλεοπτική Μυρσίνη, στη συνέντευξή της στο Ενώπιος ενωπίω στις 15 Φεβρουαρίου, μοιράστηκε με το κοινό την απόφασή της να φιλοξενεί εδώ και επτά χρόνια έναν άστεγο, ηλικίας 75 χρόνων, στο σπίτι της: «Μένω τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια στην Ακρόπο- λη. Είναι γεμάτη η Ακρόπολη με αστέγους παντού. Ο Λόφος δε του Φιλοπάπ- που είναι γεμάτος. Ζουν οι άνθρωποι μέσα στο δάσος, δίπλα στον φοβερό μας πολιτισμό. Οι άνθρωποι για να φυλαχτούν από τη βροχή πηγαίνουν τα βράδια σε σπηλιές. Τέτοια ασύλληπτα πράγματα. Ο συγκεκριμένος κύριος μου είχε κάνει εντύπωση γιατί δεν τον είδα ποτέ ούτε μαστουρωμένο ούτε πιωμένο, ούτε τίποτα τέτοιο. Φρόντιζε τέσσερα σκυλιά όταν τον γνώρισα και είχε πάντα κάτι να προσφέρει. Δεν ζητούσε ποτέ, δεν δεχόταν. Εκτός αν του πήγαινες φαγητό για τα σκυλιά ή για τον ίδιο».

Όσο για την προσωπική της ζωή, παραδέχτηκε ότι δεν είναι μόνη: «Υπάρχει κάτι στη ζωή μου. Δεν είμαι παντρεμένη και δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Όταν υπάρχει μια ουσιαστική σχέση, είναι θέμα χώρου και χρόνου. Από μια σχέση ζητάω σεβασμό και αγάπη γι’ αυτό που κάνω και είναι δύσκολο. Εγώ, ας πούμε, δεν θα μπορούσα να είμαι με ηθοποιό. Δεν είναι εύκολο για τον άλλο στις ερωτικές σκηνές. Πρέπει ο άλλος να κατα- λαβαίνει ότι αυτή είναι η ζωή σου και δεν μπορεί να αλλάξει. Είναι δύσκολο να παίξεις μια ερωτική σκηνή. Εγώ ήμουν τυχερή στις ερωτικές σκηνές. Οι συνάδελφοί μου ήταν ένας κι ένας».

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ