Η Ελίνα Παπίλα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και απάντησε σε ερωτήσεις για την πορεία του «Είμαστε μαζί» ενώ τόνισε ότι δεν γνωρίζει πότε θα πέσει η αυλαία.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τοποθετήθηκε μετά την προβολή του αποσπάσματος και ήταν καταπέλτης: «Καλό είναι να πάρεις την ευθύνη και να μη μιλάς καθόλου. Πόσες φορές μας έχει μιλήσει και μας λέει ότι πρέπει να φύγει, έχει δουλειά, δεν προλαβαίνει. Και όποτε έχει μιλήσει: “θα το μετρήσουμε εκεί”, “φταίνε οι εκλογές”, “φταίει η Τουρκοκρατία”, “φταίει ο πατήρ Κοράκιος”. Να έχεις τα κότσια και να πεις: “ξεκινήσαμε κάτι που απ’ ό,τι βλέπουμε δεν έχει ανακάμψει”.

Τι να πει μωρέ; Ότι είναι μία ανύπαρκτη εκπομπή που δεν κάνει τίποτα; Λέγοντας “δεν λέω τίποτα” δεν μηδενίζεις καμία εκπομπή. Ξέρεις σε αυτά τα χρόνια που απουσίαζα συνεχώς χτυπούσε το τηλέφωνό μου και έλεγα: “παιδιά, ξέρετε γιατί απέχω, ξέρετε τι μου έχει συμβεί. Τώρα βρήκαμε την Παπίλα και κάθε λίγο της ζητάμε μία δήλωση”».

«Είναι μια εκπομπή της απόλυτης ρευστότητας»

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος τόνισε: «Στη συγκεκριμένη εκπομπή – επειδή το γνωρίζω πάρα πολύ καλά – οι μέσα άνθρωποι τσακώνονται. Δεν είναι μόνο ότι έχει κακούς αριθμούς, είναι ότι δεν υπάρχει εκπομπή. Ξεκίνησε κάτι άλλο, συνεχίζει κάτι άλλο, αλλάζει συνέχεια, δεν ξέραμε τον τίτλο πριν βγει, σε άλλους το δίναμε, είναι μία εκπομπή της απόλυτης ρευστότητας.

Και τα κεντρικά πρόσωπα δεν ξέρουν το παιχνίδι της επικοινωνίας να κάνουν το τίποτα κάτι. Μία εκπομπή χωρίς εσωτερική συνεκτικότητα, ο ένας εποφθαλμιά τον άλλο, χωρίς περιεχόμενο, δυνατότητες και υπερταλέντα… και πάει εκεί που της αξίζει, στα μονοψήφια κάτω του 5%».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Η Ελίνα Παπίλα ξεκαθαρίζει στο ΟΚ!: «Ποτέ δεν έκανα μια τέτοια συζήτηση με την κυρία Χατζηβασιλείου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ