Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα είναι από τις πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού Survivor καθώς η σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα όσα διαδραματίστηκαν μέσα στο παιχνίδι αλλά και τα όσα βιώνει από τη μέρα που επέστρεψε στην Ελλάδα.

«Σχολιάστηκε πολύ αυτό που έγινε στο παιχνίδι. Πιο πολύ από ό,τι θα έπρεπε. Δεν το περίμενα καθόλου, δεν είχα ιδέα ότι είχε πάρει τέτοιες διαστάσεις. Έπεσα από τα σύννεφα. Δέχτηκα απειλητικά μηνύματα ακόμα και κάτω από τα post μου. Μπορείτε να τα δείτε, άμα μπείτε. Καλό είναι να μείνει όπως έχει, υπάρχουν για κάποιον λόγο», είπε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Bo, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό όταν μπήκε στο Survivor All Star είπε: «Τα είπε τέλεια ο Bo και μπράβο του. Κάπου μπερδεύτηκε η ιστορία, αλλά εντάξει. Όταν γίνεται δημόσια όχι, δεν του δίνω δίκιο. Έκανε repost stories φίλων του που σχολίαζαν και ήταν φάουλ αυτό, γιατί εγώ δεν μπορούσα να απαντήσω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ