Η Καρολίνα Καλύβα είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών. Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star έχει απασχολήσει τόσο τα social media όσο και τους παίκτες του reality επιβίωσης μετά το ειδύλλιο που έχει με τον Μάριο Πρίαμο – Ιωαννίδη και τον χωρισμό της από το Bo.

Μάλιστα παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στον Χρήστο Λυσσέα και την εκπομπή «Πρωινό μας» και μίλησε, μεταξύ άλλων για τον έρωτα που γεννήθηκε με τον Μάριο, τις συναντήσεις τους αλλά και την πρώτη τους γνωριμία.

Ωστόσο υπάρχει μια άγνωστη σύνδεση της Καρολίνας Καλύβα με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση. Ο ίδιος είχε μιλήσει το 2021 στην κάμερα του «Πρωινού» για την άγνωστη σχέση του που έχει με την παίκτρια του Survivor.

Ο τραγουδιστής είχε εξηγήσει ότι γνωρίζει την Καρολίνα Καλύβα από μικρή. «Είμαστε σαν οικογένεια, της έχω βαφτίσει τον αδελφό της, τον Πίτερ. Ο παππούς της και η γιαγιά της ήταν φίλοι με τον πατέρα μου. Δεν της χαρίστηκε τίποτα. Αγωνίστηκε πολύ στη ζωή της και τα έχει καταφέρει και θα τα καταφέρει κι εκεί» είχε πει τότε για την πρώτη συμμετοχή της στο reality επιβίωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ