Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο καθώς οι τηλεθεατές δεν τη στήριξαν στην ψηφοφορία, ενώ πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως κάτι τέτοιο συνέβη εξαιτίας της επαφής της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Η Καρολίνα παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στον Χρήστο Λυσσέα και την εκπομπή «Πρωινό μας» και μίλησε, μεταξύ άλλων για τον έρωτα που γεννήθηκε με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, τις συναντήσεις τους αλλά και την πρώτη τους γνωριμία.

«Τον Μάριο δεν τον γνώριζα από πριν, τον γνώρισα την πρώτη μέρα στα γραφεία της παραγωγής. Στη ζωή είναι κάποια πράγματα που σου έρχονται απρόσμενα, δεν το περιμένεις και έρχεται ξαφνικά. Έτσι συνέβη με τον Μάριο. Δεν μπορώ να πω παραπάνω… απλά έτυχε να συμβεί σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, όπου δεν υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές ή δίκτυα επικοινωνίας, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα έξω.

Ο Μάριος είναι ένα απίστευτα καλό παιδί με τρομερή ενέργεια και αρχές. Τον θαυμάζω. Οι συναντήσεις μας δεν ήταν και τόσο κρυφές. Η ομάδα ήξερε πού πηγαίναμε με τη Μαριαλένα και μάλιστα ήταν οκ με αυτό.

Η αγάπη δεν έχει όρια. Σε βρίσκει, σου έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις, δεν την ψάχνεις. Το χαρακτήρισα ως κίνηση αγάπης και όχι στρατηγικής.

Καταλάβαμε και οι 4 ότι η κάμερα μας κατέγραψε. Ανταλλάξαμε τρυφερά φιλιά οκ. Ήταν μέσα από drone, δεν ήταν κάτι που θέλαμε να προβάλλουμε. Είσαι όμως σε ένα ριάλιτι και ποτέ δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει η κάμερα. Γι’αυτό και στο συμβούλιο είπα ότι συνέβη.

Ο Μάριος είναι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει να συζητιέται αυτό που νιώθει. Αφορά εκείνον και το άλλο άτομο. Αυτό είναι κάτι που μου άρεσε. Είπα ότι είναι ξενερωμένος επειδή βγήκε με τον τρόπο που βγήκε προς τα έξω. Ήθελε να το κρατήσει για εμάς όσο μπορούσε.

Δεν ξέρω για τη σχέση του Μάριου με την Ελευθερία Ελευθερίου. Δεν με αφορά κιόλας αν είχε σχέση έξω. Αυτό το ακούω πρώτη φορά. Την Ελευθερία τη γνωρίζω προσωπικά, όχι ότι θα μου έλεγε για τη σχέση της. Ας μην μπούμε σε κουτσομπολιά. Η ουσία είναι μια. Στη ζωή σου δεν μπορείς να προβλέψεις πράγματα. Σου έρχονται.

Τα συναισθήματα δεν ελέγχονται όταν είναι έντονα και όμορφα. Κάποιοι άνθρωποι στην πορεία σίγουρα πληγώνονται. Κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις. Σίγουρα δεν έγινε με καμία κακή πρόθεση. Στο παιχνίδι δεν χτυπήθηκα στον στίβο μάχης αλλά στον στίβο μάχης της αγάπης. Δεν θα το άλλαζα αυτό. Γιατί η αγάπη δεν σου χτυπάει την πόρτα κάθε τρεις και λίγο».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ