Τις τελευταίες μέρες έχει δημιουργηθεί ένας σάλος γύρω από τα τρυφερά τετ α τετ του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα ενώ στο Survivor All Star o Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μια αυστηρή σύσταση.

Στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera 102,2 ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη συνάντηση του Μάριου και της Καρολίνας. Συγκεκριμένα εξήγησε σε ποια καλύβα συναντήθηκαν δεδομένου ότι παίζουν σε αντίπαλες ομάδες ενώ δήλωσε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκαν εκεί.

«Είχαμε πληροφορίες ότι αυτό γινόταν αρκετές φορές, απλά έτυχε να το έχουμε και σε κάμερα και έπρεπε με κάποιο τρόπο να τους πούμε “μαζευτείτε από την ζούγκλα, μην έχουμε τίποτα άλλο”. Είναι πολύ πυκνό. Πως κατάφεραν και φτάσανε μέχρι εκεί; Είναι μια παρατημένη καλύβα του μεξικάνικου Survivor που έγινε πριν από 2 χρόνια. Έχει ρημάξει. Πως την βρήκαν; Πως χωθήκαν μέσα στα αγκάθια;

Πιο πολύ έπαιξε στο πρόγραμμα, γιατί έγινε σύσταση 1-2 φορές και από τη στιγμή που βρέθηκε το βίντεο, αποφασίστηκε να ανακοινωθεί στο συμβούλιο σε φάση πως αν το ξανακάνετε θα την πληρώσει όλη η ομάδα. Νομίζω πως τα πλάνα ήταν από drone. Ήταν άβολο για όλους μας», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Αμέσως μετά ο Παναγής Τζωρτζάτος τον ρώτησε για τη σύντροφο του Μάριου Πρίαμου, Ελευθερία Ελευθερίου που στο παρελθόν συμμετείχε στο Survivor. «Ασχολούμαι με αυτή την κατάσταση θέλοντας και μη. Σκέφτομαι μήπως έχουμε αφίξεις και δεν θα το αντέξω», τόνισε ο παρουσιαστής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ