Μια νέα κοινή εμφάνιση έκανε ο Κάνιε Γουέστ με τη σύζυγό του. Ο εκκεντρικός μουσικός και επιχειρηματίας βρέθηκε στο Δυτικό Χόλιγoυντ στην Καλιφόρνια. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνει σε καλή διάθεση. Μάλιστα δίπλα του περπατά η σύζυγός του Bianca Censori και είναι σχεδόν αγνώριστη.

Νέο look

Μπορεί στο ντύσιμο να θυμίζει την πρώην γυναίκα του Κάνιε Γουέστ, Κιμ Καρντάσιαν αλλά φρόντισε να αλλάξει εντελώς look. Πιο συγκεκριμένα επέλεξε να βάψει τα άλλοτε καστανά μαλλιά της, σε ξανθούς τόνους, ενώ υιοθέτησε ένα pixie look. Ίσως για να μην τη συγκρίνουν με την Κιμ.

Να θυμίσουμε πως ο Κάνιε Γουέστ παντρεύτηκε την σχεδιάστρια των Yeezy, Bianca Censori δύο μήνες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Κιμ Καρντάσιαν. Mάλιστα, στις πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού η νύφη θύμιζε πολύ την Κιμ Καρντάσιαν. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τον περασμένο Ιανουάριο μιλούσαν από μόνες τους.

Ο 45χρονος ράπερ λέγεται ότι έκανε μια ιδιωτική τελετή με την Bianca και το ζευγάρι εθεάθη να φοράει βέρες. Ο Κάνιε φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά φορώντας τη βέρα την περασμένη εβδομάδα, με πηγές να λένε στην Daily Mail ότι το δαχτυλίδι συμβολίζει τη δέσμευσή του μαζί της μετά την τελετή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ