Ο 42χρονη Κιμ Καρντάσιαν εμφανίστηκε στο podcast της Έιντζι Μαρτίνεζ τη Δευτέρα και ξέσπασε σε κλάματα όταν μίλησε για τη συνεπιμέλεια με τον Κάνιε Γουέστ.

Εξήγησε ότι προσπάθησε να προστατεύσει τα παιδιά από τις δημόσιες δίκες και τις δοκιμασίες που έχει υποστεί το πρώην ζευγάρι. Στη συνέχεια άρχισε να κλαίει καθώς συνέκρινε τη ζωή των παιδιών της με τη δική της που μεγάλωσε ο αείμνηστος δικηγόρος Ρόμπερτ Καρντάσιαν.

Θυμίζουμε ότι η Κιμ Καρντάσιαν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Κάνιε Φουέστ τον Φεβρουάριο του 2021. Το πρώην ζευγάρι είναι γονείς τεσσάρων παιδιών: Νορθ, Σεντ, Σικάγο και Ψαλμ.

«Είχα τον καλύτερο μπαμπά. Δεν θέλω να συγκινηθώ. Ήταν ιδιαίτερη μέρα μέρα για μένα. Είναι δύσκολο. Όπως και η συνεπιμέλεια είναι πραγματικά δύσκολο ξέρετε», είπε χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Είχα τον καλύτερο μπαμπά και είχα τις καλύτερες αναμνήσεις και τη μεγαλύτερη εμπειρία και αυτό είναι το μόνο που θέλω για τα παιδιά μου. Όσο μπορούν να το έχουν αυτό, αυτό θα ήθελα για αυτούς, ξέρετε», είπε η Κιμ Καρντάσιαν και εξήγησε τους λόγους που κρατά τα παιδιά της προστατευμένα από τις δημόσιες διαμάχες με τον πρώην σύζυγό της, καθώς δεν θα μπορούσαν ακόμα να διαχειριστούν κάτι τόσο βαρύ.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο μήνα, η Κιμ και ο Κάνιε ολοκλήρωσαν τελικά το διαζύγιό τους μετά από μια άσχημη δημόσια μάχη που μαίνεται για σχεδόν δύο χρόνια από τότε που χώρισαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ