Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Μετρούν 25 χρόνια γάμου και δεν σταματούν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους και δημόσια. Άλλωστε κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα όταν ο τραγουδιστής έκανε on air πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

«Με τον Διονύση ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά, ήμασταν ζευγάρι σε πολλές προηγούμενες ζωές» έχει δηλώσει η Καίτη Γαρμπή. «Πιστεύω πως η ψυχή είναι αιώνια και ο κύκλος γέννησης θανάτου εξυπηρετεί την εξελικτική της πορεία την οποία καθορίζει ο νόμος του κάρμα. Και κάρμα είναι οι εμπρόθετες σκέψεις και πράξεις μας που επηρεάζουν τη μελλοντική μας εξέλιξη. Με απλά λόγια, ανάλογα με τις κακές ή τις καλές πράξεις μας θα έρθουμε αν χρειαστεί ξανά και ξανά μέχρι να πάρουμε το μάθημά μας» εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ΟΚ!.

Τον έρωτά τους μας έδειξαν ακόμη μία φορά και μέσα από το Instagram τους. Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς φαίνεται πως ξεκίνησαν ένα ρομαντικό «παιχνίδι» με αφιερώσεις.

Την αρχή έκανε η τραγουδίστρια με μία selfie την οποία συνόδευσε με στίχους «Σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι» από το τραγούδι «Κρουαζιέρα» του Βαγγέλη Γερμανού. Ήταν από την αναχώρησή τους σε αγαπημένο προορισμό.

Ακολούθησε η ανάρτηση του Διονύση Σχοινά παραφράζοντας στίχους από το δικό του τραγούδι «Αν μ’ αγαπάς». «Το γεφυράκι που’ χες δει και σ´ άρεσεεε» έγραψε ο τραγουδιστής συνοδεύοντας την φωτογραφία με κόκκινες καρδιες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ