Την Καίτη Φίνου θέλησε μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε στα social media, εξηγήσει για ποιο λόγο έχασε την οδοντοστοιχία της, ενώ η εφημερίδα «Οn time» και η Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε μαζί της και η ηθοποιός εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει.

«Αρρώστησα τον Μάιο από Covid, δεν είχα κολλήσει ποτέ, είχα κάνει όλα τα εμβόλια. Με έπιασε πανικός, γιατί μένω σε ίδρυμα και φοβήθηκα μην κλείσει το ίδρυμα. Κάθισα μέσα κλεισμένη στο δωμάτιό μου, δεν είχα έρθει σε επαφή με κανέναν. Ο πυρετός έφτασε 39, με πήρε το ΕΚΑΒ κι έγινε απολύμανση στο Σπίτι του Ηθοποιού κι εμένα με πήγαν στο νοσοκομείο “Ελπίς”.

Οι άνθρωποι με προσέξανε. Κοιμόμουν συνέχεια και ήρθαν στις δύο μέρες και μου έκαναν ένεση στο μπράτσο. Τους ρώτησα “τι είναι αυτό;”. Και μου είπαν “δεν ήρθες για να γίνεις καλά, εμείς θα σε κάνουμε καλά και θα φύγεις”. Πήρα εξιτήριο και είχα για δύο με τρεις μήνες τέτοια κούραση, που κοιμόμουν δεκαπέντε ώρες συνέχεια. Μου είχαν δώσει και κάτι φάρμακα να πάρω. Εγώ πήρα βιταμίνες, γιατί δεν μπορούσα να φάω. Είχα στεγνώσει. Τώρα αρχίζω να συνέρχομαι.

Στο μεταξύ, είχα ένα δόντι χαλασμένο, βρέθηκε μια γυναίκα οδοντίατρος να μου κάνει δώρο το εμφύτευμα και δεν πέτυχε. Μετά πήγα σε άλλο γιατρό κι εκεί τυχαίνει η καραντίνα και τα δόντια μου άρχισαν να σαπίζουν. Πήγα σε ένα γιατρό μέσω της κυρίας Φόνσου, ότι θα μου βάλει εμφυτεύματα, αλλά στο πάνω μέρος έπρεπε να παρέμβει γναθοχειρουργός. Πήγα στο ΚΑΤ μέσω γνωστών της Άννας Φόνσου και τώρα περιμένω να κλείσουμε ημερομηνία να φύγουν και οι πάνω ρίζες.

Στο μεταξύ, όταν βγήκα από το νοσοκομείο από τον Covid, είχα αρχίσει να μη βλέπω καλά. Νόμιζα ότι ήταν υπερμετρωπία ή κάτι άλλο και ακούω τη Ναταλία Γερμανού που είπε ότι είχε κάνει μια επέμβαση στα μάτια και της έγραψα Ιnstagram σε ποια γιατρό πήγε και μου απάντησε αμέσως “στην οφθαλμίατρο, την κ. Κάτρη, που είναι στην Παμμακάριστο γιατρός”. Με εξέτασαν κι έχω ωχρά κηλίδα. Μου έδωσε να βάλω κάτι σταγόνες για δεκαπέντε μέρες κι έχω κλείσει ραντεβού προκειμένου να αρχίσω να κάνω ενέσεις στα μάτια.

Το πρωί που ξυπνάω θέλω, αλλά δεν μπορώ να δω αμέσως, πρέπει να περάσουν κάνα δυο λεπτά για να δω, είναι θαμπά. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω καλά έναν άνθρωπο. Μου έχει απαγορεύσει η γιατρός να βγαίνω στον ήλιο χωρίς γυαλιά. Γι’ αυτό δεν βγαίνω έξω, γιατί δεν μπορώ να ξεχωρίζω. Γελάω με αυτά που μου συμβαίνουν. Λέω “γιαγιά χωρίς δόντια”. Ξεκίνησαν όλα αυτά μετά τον κορονοϊό. Όχι από τα εμβόλια» εξομολογήθηκε η Καίτη Φίνου.

@kaiti1959 Απάντηση στον χρήστη @user8507341156911 ♬ πρωτότυπος ήχος – Καίτη Φίνου🧿🧿🧿🧿🧿🐢🐞🌻🏕

Διαβάστε επίσης:
Καίτη Φίνου για Σταμάτη Γαρδέλη: «Eίχε τα κότσια να ζητήσει βοήθεια. Εγώ πήγα στο Αιγινήτειο»

Σταμάτης Γαρδέλης: Στο ψυχιατρείο εδώ και μια εβδομάδα – Είχε τάσεις αυτοκτονίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ