Ο Νίκος Κοκλώνης αγαπά τη μόδα. Αυτό μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει κανείς κάνοντας μια αναδρομή σε όλα τα looks που έχει επιλέξει στα live του του J2US. Από το 1ο μέχρι και το αποψινό, έχει κάνει εμφανίσεις βγαλμένες από πασαρέλα του εξωτερικού. Οι στυλίστες του, Χάρης Γκοτζαμανίδης και Ηλίας Μιχαλόλιας φροντίζουν πάντα να βρίσκουν ξεχωριστά κομμάτια για να ολοκληρώσουν κάθε του εμφάνιση.

Τι φόρεσε στο 8ο live

Με total look Dior εμφανίστηκε ο Νίκος Κοκλώνης στο 8ο live του J2US. Ερμηνεύοντας Ρίκι Μάρτιν και Livin’ la Vida Loca. Άλλο ένα live με look βγαλμένο από πασαρέλα. Τα ρούχα, τα παπούτσια και τα κοσμήματά του έχουν την υπογραφή του γνωστού γαλλικού οίκου.

«Ο Νίκος έχει αδυναμία στα σακάκια, αγαπά εκείνα σε απλή γραμμή, ωστόσο κοιτάζει να έχουν μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια πάνω τους», είχαν πει στο okmag οι στυλίστες του. «Για παράδειγμα, θα τον δεις με ένα καλοραμμένο, απλό μαύρο κοστούμι κι ένα λευκό πουκάμισο – ένα στυλ που αναδεικνύει τέλεια το σώμα του- ωστόσο θα αναζητήσει ένα ξεχωριστό στοιχείο στο outfit, ένα αξεσουάρ που θα κάνει τη διαφορά… Ακόμη και σε ένα πολύ απλό look θα επιλέξει να προσθέσει κάποιο κόσμημα. Θα αναζητήσει ένα αξεσουάρ, είτε αυτό θα είναι μια αλυσίδα, είτε ένα κολιέ με πέρλες είτε μια εκκεντρική καρφίτσα στο πέτο…. Και φυσικά, χαρακτηριστικό κάθε outfit είναι τα παπούτσια του – πάντα ξεχωρίζουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ