Πολλά από τα Σάββατα του J2US γίνονται οικoγενειακή υπόθεση αφού επισκέπτονται τους διαγωνιζόμενους μέλη της οικογένειάς τους. Αυτή τη φορά στα παρασκήνια του φαντασμαγορικού σόου βρέθηκε ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου. Ο Άρης Αργυρόπουλος πήγε να δει τη μαμά του στη δουλειά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μαμά και γιο να ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό. Πριν από λίγες ημέρες ο 19χρονος νεαρός συνόδευσε την κριτή του J2US στο θέατρο. Παρακολούθησαν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο κουρέας της Σεβίλλης» με πρωταγωνιστή τον καλό φίλο της Μαρίας Μπακοδήμου, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει μεγάλη αδυναμία τόσο στον Άρη όσο και στον μεγαλύτερο αδερφό του, Νικήτα. «Είναι γερά. Είναι καλά παιδιά. Νομίζω την καλύτερη δουλειά που έχω κάνει είναι να είμαι μαμά», είχε πει στο okmag αναφερόμενη στους δύο γιους της που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο.

«Αν είναι καλά, περνάνε καλά και είμαι χαρούμενη. Αν δεν είναι καλά, είναι δικό τους να βρουν τη λύση. Δεν θα ανακατευτώ γιατί δεν θα μάθεις ποτέ σε κανέναν ποιο είναι το σωστό, θα το βρει μόνος του», συμπλήρωσε.

Με τι ασχολείται ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου

Ο Άρης σπουδάζει στο εξωτερικό ακολουθώντας τα βήματα του μεγάλου του αδερφού. Αυτές τις μέρες έχει επιστρέψει από το Άμστερνταμ και περνάει χρόνο με την οικογένειά του. Και ειδικά με τη μαμά του με την οποία τον βλέπουμε να ποζάρει συχνά και στο Instagram. Παράλληλα με τις σπουδές του έχει κάνει και το δικό του επαγγελματικό βήμα. Έχει δημιουργήσει τη δική του συλλογή με ρούχα και μάλιστα την τιμούν και οι φίλοι του. Πρόσφατα, είδαμε τον Άγγελο Λάτσιο να ποζάρει με ρούχα που έχουν την υπογραφή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ