Η Daphne Lawrence ανέβηκε στη σκηνή του J2US ως coach του ηθοποιού Κωνσταντίνου Γιαννακόπουλου και τραγούδησαν ντουέτο το «Όλα γύρω σου γυρίζουν» αποσπώντας θετικές κριτικές.

Η εμφάνιση της ξύπνησε αναμνήσεις στη Δέσποινα Βανδή από την εποχή του The Voice. Η Daphne Lawrence ήταν μόλις 17 χρονών, μαθήτρια της Γ’ Λυκείου όταν έκανε τις καρέκλες των κριτών να γυρίσουν με το «Κρύψου» ως Δάφνη Τσουλιά, όπως είναι το πραγματικό της όνομα.

«Δάφνη πόσα χρόνια; Πόσο έχεις αλλάξει! Φαντάζομαι το μουσικό σου ταξίδι είχε ξεκινήσει τότε. Τη γνωρίζω από το The Voice. Ήταν ένα κοριτσάκι που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπεις αυτή τη στιγμή. Ένα κοριτσάκι με τη συστολή του. Είχες και άλλο χρώμα μαλλιών; Μπράβο σου τα πηγαίνεις πολύ καλά και είσαι και μαζί με την Άννα (σ.σ. Βίσση)», ανέφερε η Δέσποινα Βανδή.

Η Daphne Lawrence στο The Voice

Εσείς τη θυμάστε στο The Voice;

Τι είχε δηλώσει η Daphne Lawrence στο okmag για τη συμμετοχή της στο The Voice;

«Ήταν δική μου αυθόρμητη απόφαση. Ήμουν στην Τρίτη Λυκείου όταν ανακοινώθηκε πως έρχεται το The Voice και η μητέρα μου δεν ήθελε να συμμετέχω αρχικά, γιατί έπρεπε να διαβάσω. Όταν άνοιξαν όμως οι εγγραφές μου είπε ότι μπορώ να δηλώσω συμμετοχή, αφού ήταν κάτι που ήθελα πολύ, με την προϋπόθεση να μην παραμελήσω το διάβασμά μου. Και τελικά πήγα. Ήταν μια όμορφη εμπειρία πέρασα στις blind auditions, πήγα στα battles και στο πρώτο live και έφυγα.

Όταν πηγαίνεις σε ένα τέτοιο talent show πρέπει να έχεις ετοιμάσει κάτι, κάποιο υλικό, ώστε να το παρουσιάσεις όταν σε μαθαίνει ο κόσμος. Αυτό είναι ο στόχος σε αυτό το παιχνίδι ουσιαστικά, να σε βοηθήσουν να έχεις την προβολή. Εγώ εκείνη την περίοδο δεν είχα κάτι έτοιμο για να το επικοινωνήσω.

Λίγο καιρό μετά το Voice δεν είχα ικανοποιηθεί αυτή την εμπειρία. Στράφηκα σε κάτι άλλο. Πέρασα στη Σχολή Θεατρολογίας, ασχολήθηκα με την υποκριτική σε θεατρική ομάδα και από εκεί ο δάσκαλος μου Μίλτος μου πρότεινε να πάω σε Δραματική σχολή. Εκεί συναντήθηκα και πάλι με τη μουσική και το τραγούδι. Στο θέατρο άρχισα και πάλι να τραγουδάω και όλο αυτό το διάστημα έγραφα. Μπαίνοντας στον χώρο του θεάτρου επανήλθε η σπίθα για τη μουσική. Εκείνο το διάστημα, τυχαία γνώρισα κάποιους ανθρώπους το μουσικού πλέον χώρου και κάπως έτσι ξεκίνησε η μουσική μου καριέρα», έλεγε πριν από λίγο καιρό στη συνέντευξή της στο okmag.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ