Σε ώρα Λονδίνου έχουν μεταφερθεί τα τελευταία 24ωρα η Αναστασία Παντούση και ο Ιωάννης Παπαζήσης. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο που θα δούμε στο Open ταξίδεψε μέχρι το Ηνωμένο Βασίλειο. Από χθες τα stories της έχουν γεμίσει από εικόνες του Λονδίνου.

Η Αναστασία Παντούση πόζαρε με φόντο το Big Ben, το μετρό του Λονδίνου, αλλά και την γκαλερί σύγχρονης τέχνης Tate Modern και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της για αυτό το ταξίδι.

Ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη με τη συναυλία των Coldplay στο στάδιο Γουέμπλεϊ στο Λονδίνο, από όπου μοιράστηκε πλήθος από βίντεο. Και κάτι σα να μας λέει ότι την απόλαυσαν μαζί με τον Ιωάννη Παπαζήση.

Λίγες ώρες μετά τη χθεσινή συναυλία ο Ιωάννης Παπαζήσης δημοσίευσε και εκείνος φωτογραφία του από το Wembley.

Πριν από λίγο καιρό η Αναστασία Παντούση και ο Ιωάννης Παπαζήσης έκαναν κοινή επίσημη εμφάνιση στον γάμο της φίλης και συναδέλφους τους, Ντάνης Γιαννακοπούλου. Το okmag εξασφάλισε στιγμιότυπα από τη βραδιά όπου ο ηθοποιός καμάρωνε την αγαπημένη του την ώρα που χορεύει. Τα δημοσιεύματα για τη σχέση τους είχαν ξεκινήσει βέβαια πολλούς μήνες νωρίτερα και μάλιστα η ηθοποιός είχε μιλήσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ΟΚ! για αυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ