Ο έρωτας του Ιωάννη Παπαζήση με την Αναστασία Παντούση είναι ήδη γνωστός στο στενό τους περιβάλλον. Τα δημοσιεύματα τους ήθελαν εδώ και καιρό να είναι ζευγάρι αλλά οι ίδιοι προτιμούσαν να κρατούν χαμηλούς τόνους. Πρόσφατα, είδαμε τον ηθοποιό να συνοδεύει την αγαπημένη του στον γάμο της φίλης και συναδέλφου τους, Ντάνης Γιαννακοπούλου.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης μάλιστα, όπως βλέπετε στα στιγμιότυπα που εξασφάλισε το okmag, δεν σταμάτησε να καμαρώνει την Αναστασία Παντούση να χορεύει.

Τον περασμένο Νοέμβριο η ηθοποιός είχε μιλήσει στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον Ιωάννη Παπαζήση.

«Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Ακόμα και όταν έγραφαν ότι χώρισα, αυτό που είχα πει είναι ότι είναι ωραία η συντροφικότητα, αλλά είναι όμορφο και το να είσαι μόνος σου. Δεν θέλω να αναφερθώ στα δημοσιεύματα, γιατί θεωρώ ότι δεν σέβομαι τη δουλειά μου αν μπω στη διαδικασία να απαντώ στο τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θα μπορούσα να πω “ναι, ισχύει” ή “όχι δεν ισχύει”. Και αύριο να βγει ένα άλλο δημοσίευμα για έναν άλλο άνθρωπο. Θα πρέπει να απαντήσω και σε αυτό μετά; Η προσωπική ζωή είναι για εμένα. Πιστεύω ότι για την ηλικία και τα χρόνια που έχω στον χώρο έχω κάνει κάποια σημαντικά πράγματα στην πορεία μου. Θεωρώ ότι θα ήταν λάθος τώρα που ακόμα είμαι στο ξεκίνημά μου να με μάθετε για τις σχέσεις μου και όχι για τους ρόλους που παίζω», συμπλήρωσε.

Οι δύο τους φαίνεται πως ήρθαν πιο κοντά στα γυρίσματα της σειράς του Open, «Το κόκκινο ποτάμι». Για τις ανάγκες της οποίας μάλιστα τους έχει απαθανατίσει ο φακός αρκετές φορές παρέα.

Να σημειώσουμε ότι ο Ιωάννης Παπαζήσης υπήρξε 15 χρόνια ζευγάρι με την Βανέσσα Αδαμοπούλου και έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί. «Γράφουν τα sites, αλλά δε θέλω να απαντάω για τα προσωπικά μου. Έχουμε τις καλύτερες σχέσεις. Αλλά δε θέλω να βγαίνω να μιλάω για αυτά, γιατί υπάρχει ένα παιδί που δεν κάνει να αγγίξουμε τους γονείς του», είχε πει ο ηθοποιός τον Ιούνιο του 2021 για τον 6χρονο γιο του και τις σχέσεις με την πρώην σύντροφό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ