Η Ιωάννα Τούνη πήρε απόφαση να μπει στο χειρουργείο για να βελτιώσει το σχήμα της μύτης της. Τρεις ημέρες μετά την επέμβαση ανέβασε για πρώτη φορά βίντεο στο οποίο μας δείχνει το γεμάτο μελανιές πρόσωπό της που έχει πρηστεί.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 1/3 ανέφερε η Ιωάννα Τούνη μέσα από τα stories της στο Instagram ότι: «Μου έχετε στείλει άπειρα μηνύματα. Ζω, είμαι μια χαρά. Αυτά είναι τα μούτρα μου τις τελευταίες ημέρες. Πολύ καλύτερα σήμερα. Χθες και ποτέ δεν ήταν ότι δεν σου έκανα story για να μη δεις την ομορφιά μου, απλά ήμουν τόσο πρησμένη που δεν μπορούσα πραγματικά να ανοίξω τα μάτια μου. Οπότε σήμερα που νιώθω πολύ καλύτερα, τρίτη ημέρα πρακτικά μετά το χειρουργείο, είπα να σου πω μια ωραία καλησπέρα».

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας φαίνεται να δέχεται μερικά πειράγματα από τους καλούς της φίλους και μάλιστα, ένας φίλος της, της έκανε δώρο ένα κουκλάκι όπου ήταν ο Πινόκιο. Τότε, η Ιωάννα Τούνη απάντησε χιουμοριστικά λέγοντας πως αυτή η είκονα είναι πριν από την πλαστική επέμβαση που έκανε.

Διαβάστε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Μας δείχνει το πρησμένο και γεμάτο μελανιές πρόσωπό της 3 μέρες μετά το χειρουργείο στη μύτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ