Η Ιωάννα Τούνη πήρε απόφαση να μπει στο χειρουργείο για να βελτιώσει το σχήμα της μύτης της. Τρεις ημέρες μετά την επέμβαση ανέβασε για πρώτη φορά βίντεο στο οποίο μας δείχνει το γεμάτο μελανιές πρόσωπό της που έχει πρηστεί.

«Μου έχετε στείλει άπειρα μηνύματα. Ζω, είμαι μια χαρά. Αυτά είναι τα μούτρα μου τις τελευταίες ημέρες. Πολύ καλύτερα σήμερα. Χθες και ποτέ δεν ήταν ότι δεν σου έκανα story για να μη δεις την ομορφιά μου, απλά ήμουν τόσο πρησμένη που δεν μπορούσα πραγματικά να ανοίξω τα μάτια μου. Οπότε σήμερα που νιώθω πολύ καλύτερα, τρίτη ημέρα πρακτικά μετά το χειρουργείο, είπα να σου πω μια ωραία καλησπέρα», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Στη συνέχεια έδειξε από κοντά τα ράμματα που έχει η μύτη της, αλλά και το σημείο από όπου της πήραν χόνδρο για να βελτιώσουν το σχήμα της μύτης της.

«Αυτά δεν είναι μουστάκια, είναι ράμματα. Αυτά θα είναι τα μούτρα μου για τις επόμενες μέρες. Δεν πονάω τόσο στη μύτη όσο εδώ που πήραμε πλευρικό χόνδρο για να φτιάξουμε το σχήμα της μύτης που χρειαζόταν όγκο. Βλέπεις ότι έχει μεγαλώσει το κενό μεταξύ στόματος και μύτης παρόλο που είναι πάρα πολύ πρησμένη αυτή τη στιγμή όλα. Δεν ξέρω αν μπορείς να καταλάβεις. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ ωραίο το αποτέλεσμα. Καλά το μάγουλο θα φύγει και αυτό μαζί με τις μελανιές», είπε η influencer.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ