Η Ιωάννα Τούνη μοιράζεται συχνά τη νέα της καθημερινότητά ως μαμά με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer ζει τις πιο όμορφες στιγμές μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η Ιωάννα Τούνη δεν πάει πουθενά χωρίς τον γιο της όπως έχει αποκαλύψει η ίδια. Σήμερα μέσα από μια ανάρτησή του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ενημέρωσε τους followers του ότι βρέθηκε στο γυμναστήριο μαζί με την αγαπημένη του και τον γιο τους.

Η Ιωάννα Τούνη έχει επιστρέψει στην προπόνησή της και πριν από μερικές ώρες αναδημοσίευσε την οικογενειακή του φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ιωάννα Τούνη ταξιδεύει συχνά με τον δύο μηνών γιο της με το αεροπλάνο από Αθήνα για Θεσσαλονίκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και πίσω. Η influencer δεν αποχωρίζεται τον γιο της και έχει εξηγήσει στους followers της πώς είναι να πετάς με μωρό.

«Με ρωτήσαμε πάρα πολλοί πώς γίνεται και πετάμε, τι ακριβώς κάνουμε. Δεν αλλάζουν πολλά πράγματα. Το μωρό δεν πληρώνει εισιτήριο, αλλά του βγάζουν ένα τυπικό ότι είναι παρών στο αεροπλάνο», ανέφερε η Ιωάνα Τούνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ