Η Ιωάννα Τούνη Καλημέρισε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον πιο τρυφερό τρόπο. Το ζευγάρι βρίσκεται στην Αθήνα για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε η γνωστή influencerμε τον θάνατο της μητέρας της από καρκίνο, βρίσκεται στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου προσπαθεί να φτιάξει με κάθε τρόπο το κέφι της συντρόφου του και να την κάνει να ξεχαστεί από τη δύσκολη περίοδο που περνά. Η Ιωάννα Τούνη είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της, που ήταν το στήριγμά της και η απώλεια της ήταν για τη γνωστή influencer πολύ μεγάλη.

Το ζευγάρι είναι συνεχώς μαζί και ο συνεργάτης της εκπομπής «Super Κατερίνα» στηρίζει την αγαπημένη του με κάθε τρόπο. Η Ιώαννα Τούνη, το πρωί της Πρωτομαγιάς αποφάσισε να ευχαριστήσει τον αγαπημένο της, ετοιμάζοντάς του πρωινό στο κρεβάτι και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλησε να μοιραστεί αυτή τη στιγμή με τους followers του.

Nα υπενθυμίσουμε ότι η μητέρα της Ιωάννας Τούνη έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης, μετά από δύσκολη μάχη με τον καρκίνο και αμέσως είχε κοντά της τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για να τη στηρίξει. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο ίδιος απουσίαζε λόγω πένθους από τις τελευταίες εκπομπές της Κατερίνας Καινούργιου πριν από το Πάσχα.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Αλέξάνδρου έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με κοινές φωτογραφίες του με την Ιωάννα Τούνη ευχαριστώντας τον κόσμο για τη στήριξη και την αγάπη του μετά την απώλεια της μητέρας της αγαπημένης του. «Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και για την αγάπη σας!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ