Το πρώτο της παιδί περιμένει η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή influencer ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως είναι έγκυος. Στη μακροσκελή ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της, η Ιωάννα Τούνη αναφέρεται στον θάνατο της μητέρας της και στην επιθυμία που είχε η ίδια να αποκτήσει μια οικογένεια που θα αποτελείται από δύο γονείς, ωστόσο δεν γίνεται αναφορά στον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Επιπλέον, η νεαρή επιχειρηματίας μοιράζεται μια φωτογραφία της τραβηγμένη πριν από 3 μήνες όπου κρατά στα χέρια της το θετικό τεστ εγκυμοσύνης με συγκίνηση, αλλά και μια ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα.

Πολλά πρόσωπα της showbiz, αλλά και ο κόσμος που της ακολουθεί έσπευσαν να της ευχηθούν να έρθει το μωράκι της «με το καλό». Ανάμεσα σε αυτούς και η Soula Glamorous, την οποία η Ιωάννα Τούνη ευχαρίστησε δημόσια που ενώ γνώριζε για την εγκυμοσύνη δεν το επιβεβαίωσε δημόσια.

«Σε ευχαριστώ που ενώ το ήξερες πρώτη δεν το επιβεβαίωσες ποτέ επειδή σεβάστηκες αυτό που ήθελα κολλητή», σχολίασε η Ιωάννα Τούνη απαντώντας στις ευχές της Soula Glamorous. «Δεν το σεβάστηκαν όμως άλλες όπως είδες. Με το καλό περιμένουμε να μάθουμε και φύλο», απάντησε η Soula από την πλευρά της.

Η ανάρτηση μέσα από την οποία η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε μόνη την εγκυμοσύνη της

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες. Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι! Χαρά και λύπη και συγκίνηση και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα!

Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια. Μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται. Πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου!
Η μαμά μου, όλα μου.

Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν «φύγουν» από την ζωή. Θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά «έφυγε» από καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: «μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!».

Λίγες ημέρες μετά συνέβη αυτό!

Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό, ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω.

Ανυπομονώ!
Και ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ