Η Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος. Η γνωστή influencer επιβεβαίωσε τις φήμες που υπήρχαν το τελευταίο διάστημα περί εγκυμοσύνης της με μια φωτογραφία όπου κρατά το θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Στη μακροσκελή ανάρτηση που συνοδεύει τη φωτογραφία της η ίδια μιλά και για την απώλεια της μητέρας της, ενώ δεν αναφέρεται καθόλου στον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Λίγο καιρό μετά τον θάνατο της αγαπημένης της μητέρας έμαθε πως θα αποκτήσει παιδί.

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες. Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι! Χαρά και λύπη και συγκίνηση και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα!

Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια. Μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται. Πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου!
Η μαμά μου, όλα μου.

Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν «φύγουν» από την ζωή. Θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά «έφυγε» από καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: «μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!».

Λίγες ημέρες μετά συνέβη αυτό!

Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό, ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω.

Ανυπομονώ!
Και ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου», αναφέρει στην ανάρτησή της η Ιωάννα Τούνη επιβεβαιώνοντας πως είναι έγκυος.

Παράλληλα, η ίδια μέσα από τα Instagram stories της ανέφερε ότι στη ζωή της έχουν συμβεί πολλά και μεγάλα πράγμα τους τελευταίους 3 μήνες και πως έχει επηρεαστεί πολύ ψυχικά και σωματικά, οπότε συνειδητά παίρνει λίγο χρόνο μέχρι να μπορέσει να μοιραστεί δημόσια κάποια πράγματα.

«Έχουν συμβεί πολλά και πολύ μεγάλα πράγματα στη ζωή μου τους τελευταίους 3 μήνες. Έχω επηρεαστεί αφόρητα, τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά. Παίρνω τον χρόνο μου, ώστε να μπορέσω να το διαχειριστώ πρώτα μέσα μου και έπειτα να τα επικοινωνήσω σε εσάς. Θα γίνω μαμά. Θα σας τα πω πιο αναλυτικά σε stories μόλις θα έχω λίγη παραπάνω ενέργεια και διάθεση», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ