«Αχ! Η καριέρα μου ως influencer μάλλον κλείνει άδοξα κάπου εδώ» έγραψε η Ιωάννα Τούνη το βράδυ της Δευτέρας στα instagram stories της. Η νέα μαμά στη συνέχεια εξήγησε στους followers της τι έχει συμβεί.

«Σε αυτό το σπίτι εδώ είχα μια έρμη γωνίτσα εδώ πέρα που είχα στήσει τον καθρέφτη μου με το φως μου για να βγάζω τα stories μου όταν θέλω. Και τώρα κοντεύω να πέσω από τα μωρουδιακά. Παρακαλάω τον Δημήτρη που ακριβώς θα τα στήσουμε, πώς ακριβώς θα το κάνουμε τόσο καιρό να με βοηθήσει να μετακινήσουμε την κούνια, να συμμαζέψουμε τα πράγματα και παίρνω το μηδέν. Τώρα θα δει αυτός», εξήγησε η Ιωάννα Τούνη δείχνοντας την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι τους στην Αθήνα και δεν την αφήνει να κάνει τη δουλειά της ως influencer.

Στη συνέχεια η influencer ανακοίνωσε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου την «τιμωρία» του που τόσες μέρες δεν έχει συμμαζευτεί ο χώρος. «Επειδή δεν συμμαζεύεις τόσο καιρό που σου το ζητάω, πήγαινε κάτω να βάλεις τη φόρμα που φοράω και εγώ και φέρε και το ring light που είναι στο μπάνιο παρακαλώ», είπε η Ιωάννα Τούνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ