Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Σε λίγους μήνες μάλιστα, οι δυο τους θα γιορτάσουν έναν χρόνο σχέσης. Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2021 και εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα.

Την Παρασκευ,ή η Ελληνίδα influencer ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά ολιγόλεπτα βίντεο μέσα από τα οποία έδειχνε πως κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά της τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για να μην της φύγει. «Δεν θέλω να τον αφήσω να πάει για δουλειά» έγραφε η ίδια την ώρα πού ο αγαπημένος της τη γεμίζει με φιλιά.

Στη συνέχεια μέσα από άλλο βίντεο ή Ιωάννα Τούνη φαίνεται να κάθεται ξαπλωμένη στον καναπέ της και να παρακολουθεί τον σύντροφό της στην τηλεόραση και στην εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα». «Τελικά τον άφησα να πάει για δουλειά» ακούγεται να λέει η ίδια. Όπως και να το κάνουμε, ο έρωτας θέλει υποχωρήσεις.

Θυμίζουμε πως την Πέμπτη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε για το ξέσπασμα της Ιωάννας σχετικά με τα σχόλια που έγραψαν κάποιοι για το ταξίδι της στη Ναύπακτο τις άγιες μέρες του Πάσχα λίγες μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της. Όπως τόνισε ο ίδιος, «δεν θέλω να ;ασχολούμαι με αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχουν κάτι άλλον να κάνουν στη ζωή τους. Από ανθρώπους ου κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και ψεύτικα προφίλ και ασχολούνται όλη μέρα με το τι κάνει ο ένας και ο άλλος». Μάλιστα ο ίδιος πρόσθεσε: Είναι η δουλειά της Ιωάννας να ασχολείται με τα social media. Δεν μας ενδιαφέρει με την Ιωάννα τι γράφεται. Εμείς θέλουμε να θυμόμαστε τη μητέρα της που ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Ειλικρινά το λέω, αγάπησα περισσότερο την Ιωάννα μόλις γνώρισα τη μητέρα της και όλο αυτό θέλω να τελειώσει εδώ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ