Ύστερα από αρκετό διάστημα μακριά από τα social media, εξαιτίας της δύσκολης περιόδου που περνάει λόγω του θανάτου της μητέρας της, η Ιωάννα Τούνη, «επέστρεψε» και έγραψε δυο λόγια για την αγαπημένη της μητέρα, η οποία ύστερα από περίπου δυόμιση μάχης με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, όλο αυτό το διάστημα, απέφυγε τα social media, θέλοντας έτσι να πενθήσει με τον δικό της τρόπο. Τις ημέρες του Πάσχα τις πέρασε μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου και όπως ξεκαθάρισε, τη Μεγάλη Παρασκευή, οι δύο τους, αποφάσισαν να φύγουν για μία ημέρα στη Ναύπακτο, για τον Επιτάφιο. Κάποιοι, λίγοι,  θεώρησαν σωστό να σχολιάσουν αρνητικά την επιλογή του ζευγαριού να φύγει έστω και για μονοήμερη και σε αυτούς θέλησε να απαντήσει: «Μετά την κηδεία της μαμάς μου που έγινε στις Σέρρες ήμουνα με τον Δημήτρη στην Αθήνα και μην έχοντας συγγενείς στην Αθήνα και οι δύο πήγαμε στο πατρικό ενός φίλου του Δημήτρη αυθημερόν στη Ναύπακτο για την περιφορά του Επιταφίου. Τα σχόλια ήταν λες και πήγα στα μπουζούκια και χόρευα πάνω στα τραπέζια» ανέφερε. Και συνέχισε: «Για να λήξει αυτό το θέμα εδώ. Έχω το δικαίωμα και σε πένθος να βγω με τον σύντροφό μου και να πάω στον Επιτάφιο ή όπου αλλού θέλω. Δεν θα κάτσω άλλο να φορέσω μαύρα ρούχα, ούτε συνέχεια να κλαίω, ούτε να κάνω κάτι άλλο από τα θλιβερά πράγματα που σκέφτεστε γιατί μισείτε τους άλλους. Δεν ξέρω πως κρίνετε εσείς τι πρέπει να κάνω τώρα. Εγώ είμαι σίγουρη ότι η μαμά μου με βλέπει και θα ήθελε να με βλέπει απλά να χαμογελώ».

Για το παραπάνω ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη θέλησε να μιλήσει ο σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα». Όπως τόνισε ο ίδιος, «δεν θέλω να ;ασχολούμαι με αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχουν κάτι άλλον να κάνουν στη ζωή τους. Από ανθρώπους ου κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και ψεύτικα προφίλ και ασχολούνται όλη μέρα με το τι κάνει ο ένας και ο άλλος». Μάλιστα ο ίδιος πρόσθεσε: Είναι η δουλειά της Ιωάννας να ασχολείται με τα social media. Δεν μας ενδιαφέρει με την Ιωάννα τι γράφεται. Εμείς θέλουμε να θυμόμαστε τη μητέρα της που ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Ειλικρινά το λέω, αγάπησα περισσότερο την Ιωάννα μόλις γνώρισα τη μητέρα της και όλο αυτό θέλω να τελειώσει εδώ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Πέμπτης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ